ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.10

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΗ





Ο κύριος Γιάννης Χάρης, που δημοσιεύει κάθε εβδομάδα στα ΝΕΑ του Δ.Ο.Λ., τις γλωσσολογικές του αναλύσεις, το Σάββατο,(ΝΕΑ=9-10/1.10), καταπιάστηκε με το Μίκη Θεοδωράκη και το βιβλίο της κ.Δραγώνα, μεταχειριζόμενος ένα αχαραχτήριστο λεξιλόγιο.

Ίσως ο ίδιος ο Μίκης αποφασίσει, κάποτε, να του απαντήσει, για λογαριασμό του. Αν και δεν χρειάζεται, αφού οι απαντήσεις του, για όλα τα «λάθη» του, υπάρχουν σε όλα τα βιβλία του, τα άρθρα του και τις συνεντεύξεις του, χρόνια τώρα.

Εμείς σήμερα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε για δικό μας λογαριασμό, αφού αναφέρει, ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ, όλους όσοι συμφωνούμε με τις θέσεις του Μίκη,«χέρι-χέρι..», σαν «ανακυκλωτές», παρέα με τους γνωστότατους, επαγγελματίες, ακροδεξιούς. Και με χαρακτηρισμούς που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τα δικαστήρια, όπως γράφει ο ίδιος: (ΝΕΑ=9-10.1.10),«..με βάση το μισό σχεδόν ποινικό κώδικα.». Αν προσθέταμε μάλιστα και τους άλλους χαρακτηρισμούς του,μάλλον… ολόκληρο τον ποινικό κώδικα.

Απολαύστε «οικουμενιστική» γλώσσα:
«"…βρέθηκαν όλοι μαζί ως το λαιμό στο βούρκο μιας αδέξια στημένης φάρσας, για να μην πω ψυχρής απάτης..».«..το αποτέλεσμα είναι μόνο απάτη, συκοφαντία..» «..η μέθοδος, παλιά και δοκιμασμένη.. Γνωστή η υπογραφή:Γιόζεφ Γκαίμπελς..»!!!

Στο βούρκο λοιπόν, Γκαίμπελς, συκοφάντες, απατεώνες, ο Μίκης, ο Γιανναράς, ο Φίλιας, ο Γεωργουσόπουλος, ο Πανούσης, ο Λυγερός, ο Ιγγλέσης, ο Αποσκίτης, ο Κρητικός, ο Δαμάσκος, ο Στάθης, ο Αλευρομάγειρος και τόσοι άλλοι «παρασυρμένοι» Έλληνες..!!

Στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου 23.1.10, επανέρχεται δριμύτερος και αποκαλυπτικότατος. Επανερχόμαστε κι εμείς, παραθέτοντας αυτούσιους τους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς του και απαντώντας με απλά επιχειρήματα, αποφεύγοντας, φυσικά, να τον μιμηθούμε.

« ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΛΗΝΑΙΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, χωρίς μισή συγνώμη για τη συμμετοχή του στη λασπολογία..»

Φαίνεται ότι, συνειδητά ή επιπόλαια, όλοι αυτοί που μας κατηγορούν ότι «κατασκευάσαμε» μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο της κυρίας Δραγώνα, μπερδέψανε τις ΥΠΑΡΚΤΕΣ φράσεις με τα σχετικά σχόλια. Παραμένοντας στα σχόλια και όχι στο νόημα των λόγων της. Έστω και αυτή μόνο η ΑΥΤΟΥΣΙΑ φράση, από τις αμέτρητες αντίστοιχες που υπάρχουν στο βιβλίο της, αρκεί για να θεμελιώσει τις έντονες διαφωνίες μας: «Η εθνική
ταυτότητα που καλλιεργείται, είναι μια ψευδαισθητική ταυτότητα»..


«Την επιστολή του προς τη Θάλεια Δραγώνα τη δίνει στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης. Δημοσιότητα εν προκειμένω είναι ένα ιστολόγιο όπου συνεργάζονται γνωστοί ακροδεξιοί.»

Ώστε, λοιπόν, φιλοναζιστικό το ιστολόγιο και το περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ που το έκαψαν πριν από έξη μήνες οι γνωστοί κουκουλοφόροι, χωρίς το «προοδευτικό» συγκρότημα να γράψει λέξη... Και «ακροδεξιοί» οι συνεργάτες του, που έφαγαν τα νιάτα τους στις φυλακές της δικτατορίας...

Με τεράστιο τίτλο ο κ.Χ.γράφει: «Μα ποιος τον είπε ποτέ τον Μίκη, όσο κι αν διαφωνεί μαζί του, ακροδεξιό; Όχι, κανένας, όσο γνωρίζω, δεν είπε ακροδεξιό τον Μίκη. Μόνο ο Μίκης.»!!

Μα όταν γράφει: «..βούρκος, απάτη, συκοφαντία, Γκαίμπελς»,τι εννοεί; Ακροαριστερό; Και όταν ο κ.Νίκος Δήμου, τον αποκαλεί: «Ουρά του Καρατζαφέρη», τι εννοεί; Αναρχικό;;

Είναι δυνατόν να αγνοεί ο κύριος Χάρης και όλοι οι ομοιδεάτες του, ότι το 1987, ιδρύθηκε η «Επιτροπή Ελληνοτουρκικής Φιλίας», από πολλούς Έλληνες και Τούρκους, ανθρώπους των Γραμμάτων και Τεχνών, (Μίκης Θεοδωράκης, Αζίζ Νεσίν, κ.α..), με ένα και μοναδικό στόχο: Την ΑΜΟΙΒΑΙΑ φιλία των ΛΑΩΝ μας, κόντρα σε κάποιες ξένες και ντόπιες δυνάμεις που ο κύριος στόχος τους είταν (και είναι.. ), η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ του μίσους ανάμεσά μας. Είκοσι χρόνια πριν, οι γνωστότατοι κύκλοι, κατασκευάσουν και προβάλλουν συστηματικά, τον επίσης γνωστότατο, πλέον, σούπερ «υπερπατριώτη ».. Όπως ακριβώς, κατασκεύασαν και ηρωοποίησαν, κάποτε και το Γρίβα-Διγενή, με αποτέλεσμα να χάσουμε με την Κύπρο..

«Στα εν γένει πατριδολογικά λ.χ., όπως στο «Σκοπιανό», στα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό κ.ά., ο Μίκης Θεοδωράκης συμπίπτει σε βασικές εκτιμήσεις του με δηλωμένα ακροδεξιούς χώρους.»

Όπως, δηλαδή, όλοι οι «θαυμαστές» της κ.Δραγώνα που υπέγραψαν τη διάλυση των Βαλκανίων και το διαβόητο «Σχέδιο Ανάν», συμπίπτουν και με τα δηλωμένα … ακροαριστερά παλληκάρια…. «Ουράνιο Τόξο», Βαλλιανάτο, Τρεμόπουλο, Νακρατζά και σία;;

Και μια τελευταία υπόμνηση-συμβουλή για τον κ.Χάρη. Είναι γνωστό ότι όσα, κατά τη γνώμη του «λάθη» κι αν έκανε ο Μίκης και ολόκληρη η γενιά μας, έγιναν στο καμίνι ματωμένων αγώνων και σκοτεινών εποχών, κάνοντας, όταν ήρθε η ώρα και την αυτοκριτική μας.

Μήπως και η σημερινή γενιά, εγκλωβισμένη στη σιγουριά του γραφείου της, πρέπει να κάνει κάποτε και τη δική της αυτοκριτική;; Όπως ακριβώς την έκανε και ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. ( ΒΗΜΑ, 10.10.1997 );;

«Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατοι. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν τη διανόηση «επάγγελμα».

Και ν’αναρωτηθούν μήπως κι’αυτοί,χωρίς να
το καταλάβουν, έγιναν «γκουρού» της εξουσίας;

resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια: