ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.10

Απάντηση για το Σουηδικό μοντέλο ιθαγένειας!

Στην προσπάθεια ορισμένων να αντιστρέψουν το κλίμα απόλυτης άρνησης των Ελλήνων πολιτών στο νόμο που προωθεί η κυβέρνηση για τον κώδικα ιθαγένειας, επιστρατεύουν τους πάντες:"ομογενείς","ζωγράφους","ποιητές","ηθοποιούς","τραγουδιστές". Ο στόχος είναι ένας: Η αντιστροφή του κλίματος.

Ανάμεσα στους πολλούς λοιπόν, εμφανίστηκε στη γνωστή για το περιεχόμενο της δωρεάν φυλλάδα, "Αthens Voice", ο εξόριστος από τη χούντα Αντώνης Χατζής [*]. Επαγγέλεται δημοσιογράφος και μας αναλύει τι ωραία που ήταν στη Σουηδία όταν το 1975 δεν υπήρχε ο Καρατζαφέρης και πέρασε ομόφωνα το σχέδιο νόμου για δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες. Μάλιστα μας αναφέρει την εκλογή ενός Έλληνα βουλευτή στο Σουηδικό Κοινοβούλιο και τονίζει την προσφορά της Σουηδίας στην Ευρώπη καθώς είναι η πρώτη χώρα που ανακηρύχτηκε, μέσω του Συντάγματός της, πολυπολιτισμική κοινωνία.

Εκτός από τις αποσιωπήσεις συγκεκριμένων δεδομένων και την εξωφρενικού τύπου σύγκριση της Ελλάδας με τη Σουηδία, ο αρθρογράφος αποκρύπτει τα γεγονότα του "παραδείσου" της Σουηδίας. Συγκεκριμένα αποκρύπτει το γεγονός ότι οι μετανάστες εκείνης της εποχής δεν ήταν μουσουλμανικής ή αφρικανικής καταγωγής αλλά νορδικά φύλα (Φιλανδοί,Νορβηγοί,Δανοί) και ευρωπαϊκοί πληθυσμοί (Ιταλοί,Έλληνες) που έρχονταν κυρίως για να εργαστούν.

Ένα ταπεινό τζαμί στο Malmo

Tί γίνεται σήμερα;

Το μοντέλο της Σουηδίας, που τόσο λατρεύει ο αριστερός αρθρογράφος, δημιούργησε την σημερινή κόλαση των Σουηδών οι οποίοι βρίσκονται μπροστά στη μουσουλμανοποίηση της χώρας τους, άπραγοι και ανήμποροι να αντισταθούν. Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα φυλετικών μαχών μεταξύ μουσουλμάνων και γηγενών [1] ενώ πρόσφατες είναι και οι έρευνες για τον εντοπισμό θυλάκων ισλαμικού εξτρεμισμού στην πρωτεύουσα.[2]

Νωπές είναι οι μνήμες των Σουηδών από τα μεγάλα επεισόδια στο Μάλμε, την πιο πολυφυλετική κοινωνία της Σουηδίας με μεγάλης έκτασης καταστροφές από μουσουλμάνους 3ης Γενιάς!! Φυσικά, οι εν λόγω μετανάστες είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για την Αριστερά της χώρας και του αναρχικού χώρου. Έτσι, η εκτίμηση συγκοινωνούντων δοχείων δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί σωστή.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σύμφωνα με μετρήσεις σε λιγότερο από μια πενταετία η Σουηδία θα αποτελεί το πρώτο μουσουλμανοκρατούμενο, από άποψη πληθυσμού, κράτος της Ε.Ε. Μάλλον έτσι θα ονειρεύονται και οι ένθερμοι υποστηρικτές του Σουηδικού μοντέλου να καταντήσει η Ελλάδα.

Για να δούμε μερικά αποσπάσματα:





[*] 1975: Όταν η Σουηδία ψήφιζε για τους μετανάστες
[1] Malmö, Sweden: Growing Muslim Influence
[2] Sweden rattled by Somali militants in its midst
gkaratheodoris

Δεν υπάρχουν σχόλια: