ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.1.10

Αμάρτησα για το παιδί μου/του..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Οι παροικούντες την πασοκικήν "Ιερουσαλήμ", γνωρίζουν ότι ο κ. Δημήτριος Αλαμπάνος -πρώην Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών (1994-95), μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εθνικές εκλογές- έχει μια μακροχρόνια φιλία με την κ. Λούκα Κατσέλη. Δεν γνωρίζω όμως πόσοι ξέρουν ότι για χάριν αυτής της φιλίας και ως ένδειξη του ισχυρού αυτού δεσμού, η Υπουργός Οικονομίας προσέλαβε τον γιό του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ στο Υπουργείο που ηγείται. Ευτυχώς για την αξιοπρέπεια των εμπλεκόμενων, ο κ. Αλαμπάνος ο νεώτερος (Νίκος στο μικρό) έχει ένα βιογραφικό που μπορεί να δικαιολογήσει την πρόσληψη, αλλά τίθεται το γνωστό θέμα των ημετέρων και αρεστών. Για άλλη μια φορά, παρουσιάζεται το σύμπτωμα στη Νέα Κυβέρνηση που ευαγγελίζονταν αξιοκρατία παντού και πάντα, αλλά κατέληξε να προωθούνται τα δικά της παιδιά. Εκτός αυτού, η ηλικία του Νίκου δε νομίζω ότι συμβαδίζει με την ωριμότητα που απαιτεί η θέση που του ανατέθηκε (ειδικός σύμβουλος στο Υπ. Οικονομίας). Για την ισοτιμία όμως του υποκειμένου που αναφέρεται στο κείμενό μου αυτό, θα προχωρήσω στην παράθεση του βιογραφικού, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συνηθίζεται. Προτιμάτε η "ανθρωποφαγία" και η σπήλωση. Σκέφτομαι τι θα γινόταν και τί θα γράφονταν από bloggers pasokus pasokus αν αυτό συνέβαινε από κάποιον πρώην Υπουργό της ερμης ΝΔούλας. Άξιος ο νέος, άξια αναφοράς όμως και η σχέση πατέρα και Υπουργού.. Σημειώνω ότι υπάρχουν και πολλοί καλύτεροί του βέβαια, που μη έχοντας έναν ανάλογο πατέρα, ψάχνουν ακόμα να βρουν δουλειά ή στρέφονται στον πιο απαιτητικό δημόσιο τομέα..
"Ο κ. Νίκος Αλαμπάνος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001) και κάτοχος Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Διπλώματος (2004) του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Τ.Α), με ειδικότητα στα οικονομικά των Ο.Τ.Α. (2007), καθώς επίσης και Υποψήφιος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με ερευνητικό αντικείμενο το ρυθμιστικό βάρος στην Ελληνική Οικονομία. Έχει αρθρογραφήσει στην οικονομική εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ»."
mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια: