ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.10

Τι να σημαίνει ο διορισμός στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΤΑ ενός στελέχους που είναι γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ;



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Επιτέλους, ένα στέλεχος του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, το στέλεχος του ΠΑΚ Ιταλίας Πάνος Βουρνάς επικεφαλής στα ΕΛΤΑ!(σίβυλλα)
Ανακούφιση προκαλεί στους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ η είδηση που "κυκλοφορεί", πως θα τοποθετηθεί επικεφαλής στα ΕΛΤΑ το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Βουρνάς.
Ο Πάνος Βουρνάς έχει πίσω του την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ. Στέλεχος του ΠΑΚ Ιταλίας, ήταν μαζί με τον καθηγητή Χρήστο Στρεμμένο και άλλους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο άνθρωπος που λειτούργησε τον παράνομο ραδιοσταθμό του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος!

Καλή επιτυχία σύντροφε Πάνο!


Σχόλιο: Μέχρι τώρα, όπου έχουν διοριστεί κυβερνητικά στελέχη, ελάχιστοι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, πολλοί εκ των διορισθέντων σε κυβερνητικές θέσεις είναι στελέχη της δεξιάς, νεοφιλελεύθεροι και στην πλειοψηφία τους μισούν το ΠΑΣΟΚ.

Τι να σημαίνει ο διορισμός στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΤΑ ενός στελέχους που είναι γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ;

O Γιώργος Παπανδρέου κατάλαβε ότι με τα happy boys και τα κολεγιόπαιδα συμμαθητές των Γκλύξμπουργκ δεν τραβάνε, ή πετάει καυτή πατάτα σε ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιας και όλοι θέλουν να ξεπουλήσουν τα ΕΛΤΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: