ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.10

Το γραφείο του Ερντογάν λογόκρινε την επιστολή Παπανδρέου!

aaa«Λογοκρισία στην επιστολή» είναι ο τίτλος του κύριου θέματος σήμερα στην τουρκική εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», η οποία υπογραμμίζει ότι το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο, δημοσιοποιώντας την απαντητική επιστολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, «παράβλεψε τα σημεία της επιστολής όπου προβάλλονται οι επίσημες θέσεις της Ελλάδας». Η εφημερίδα γράφει ότι «η επιστολή διέρρευσε στο ΑΠΕ από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία προτάσσει τα προβλήματα των χωρικών υδάτων, των πτήσεων πάνω από τα νησιά και της υφαλοκρηπίδας».

Σύμφωνα με την «Τζουμχουριέτ», στην ανακοίνωση που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του τουρκικού πρωθυπουργικού γραφείου, «δεν περιλήφθηκε το αίτημα να τεθεί χρονικός περιορισμός για τις διερευνητικές επαφές. Η τάση αυτή του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια μην διαταραχθεί το θετικό κλίμα».

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρθηκε χθες στην ελληνική απάντηση με δημοσιεύματα που πρόβαλαν αφενός τις επίσημες θετικές αντιδράσεις της Άγκυρας, αλλά ταυτόχρονα και την ομιλία του Ελληνα πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι σχετικοί τίτλοι σε εφημερίδες όπως η Χουριέτ και η Ακσάμ ήταν ότι «Η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του αυτή.-

Τα πραγματα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 -28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, o μόνος Έλληνας ηγέτης σε μία κοινωνία παρακμής, υποτέλειας και αθλιότητας.
Είτε συμφωνούμε μαζί του είτε διαφωνούμε, είτε πιστεύουμε είτε όχι, ο Χριστόδουλος υπήρξε η πιό μαχητική φωνή εναντίον του νεοφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης της απανθρωπιάς .
Γι αυτό τον μίσησαν, τον έβρισαν και τον πολέμησαν όσο καμμία άλλη προσωπικότητα τα τελευταία χρόνια.
Ας μην επιχαίρουν όμως οι ανελέητοι εχθροί του. Ο Χριστόδουλος έδειξε τον δρόμο της αντίστασης. Δεν θα τον ξεχάσουμε.