ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ




CHARGE THEM

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σε γνωστό πανεπιστημιακό ίδρυμα υπάρχει ομάδα εργασίας που ασχολείται με την μελέτη δειγμάτων από τον Ασωπό ποταμό.
ΟΜΩΣ τα δείγματα τα παίρνουν ΜΟΝΟ μετά από ραντεβού που κλείνουν με τις βιομηχανίες και όχι σε ανύποπτο χρόνο όπως θα έπρεπε.
Τα ραντεβού γιατί κλείνονται?
Μήπως σε ανύποπτο χρόνο το δείγμα θα έδειχνε κάτι διαφορετικό? Πως δέχονται να συμβαίνει αυτό?


Ενημερωθείτε και παρακάτω :...

"Αναβλήθηκε για τις 17 Φεβρουαρίου 2010, η δίκη του Ασωπού, λόγω κολλήματος από πλευρά των εταιρειών. Ο πάτερ Ιωάννης Οικονομίδης δήλωσε στο NEWSIT: "Ο Ασωπός ρυπαίνεται, οι πολίτες τοξινώνονται, η δικαιοσύνη αναβάλλει"

Στο σκαμνί της δικαιοσύνης ήταν σήμερα να καθίσουν οι 15 βιομηχανίες, που ρυπαίνουν τη περιοχή του Ασωπού, στο δικαστήριο της Θήβας. Διώκονται για ρύπανση του περιβάλλοντος, πρόκληση σωματικής βλάβης και θανάτου, όπου σύμφωνα με νομικούς κύκλους, τιμωρείται με βαρύτατες ποινές, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξη. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κατατεθεί και νέα προσφυγή από ομάδα 200 κατοίκων των Οινοφύτων στα αστικά δικαστήρια κατά της πολιτείας, αλλά και κατά βιομηχανιών, που θα αφορά έκθεση σε κίνδυνο, απαξίωση περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεων, καθώς και ψυχική οδύνη για όσες οικογένειες έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Τη σοβαρότητα της δίκης αποδεικνύει η πρόσληψη από τις βιομηχανίες μεγάλων δικηγορικών γραφείων, καθώς υπάρχει δίωξη εναντίον τους, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και θανάτου. Ηχηρά ονόματα από τις ελληνικές βιομηχανίες της περιοχής θα αντιμετωπίσουν σοβαρές κυρώσεις, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την προσφυγή, που είχαν καταθέσει πριν από ένα χρόνο φορείς των Οινοφύτων."
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: