ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.10

Νέος ΓΓ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι κύριος Κανελλόπουλος Γ.


Νέος ΓΓ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι κύριος Κανελλόπουλος Γ.
Αξιόλογη η δράση του κύριου Κανελλόπουλου ο οποίος είναι δοκιμασμένος σε διάφορες θέσεις και με πολυποίκιλη εμπειρία . Η αξιολογότερη θητεία του ήταν αυτή δίπλα στον Γ. Γεννηματά ως διευθυντής στο Πολιτικό του γραφείο από το 1982 έως το 1994.
Τώρα από την νέα του θέση την οποία αναλαμβάνει σε μια περίοδο όπου οι Αγρότες διαμαρτυρόμενοι έχουν κλείσει όλη την Ελλάδα με τα μπλόκα, καλείται να εφαρμόσει τις διαπιστώσεις του κατά την περίοδο όπου ήταν ελεγκτής και όχι ελεγχόμενος.
Εμείς του θυμίζουμε τον προεκλογικό του λόγο την 28/9/2009 και ευελπιστούμε οι τότε "διαπιστώσεις" του σήμερα από την θέση του ΓΓ να γίνουν πράξη προς όφελος του αγροτικού κόσμου και της Ελληνικής Υπαίθρου..
"....... Το δυσχερές αυτό κλίμα ασφαλώς το ζούμε ασφαλώς κι εμείς εδώ στην Μεσσηνία και κυρίως οι αγρότες μας, που μοχθούν, αλλά, δυστυχώς, βλέπουν τους κόπους τους χωρίς αντίκρισμα: Τα προϊόντα τους στα… αζήτητα με τιμές εξευτελιστικές και -στον αντίποδα- οι καλλιεργητικές δαπάνες στα ύψη. Έτσι, οι καλλιέργειες είναι ασύμφορες και τα χωριά ερημώνουν αργά αλλά σταθερά, καθώς οι νέοι φεύγουν για μα καλύτερη τύχη στα αστικά κέντρα."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τραγική η νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1996. Μια νύχτα εθνικού ξεπεσμού και κατήφορου. Ο προαιώνιος εχθρός τουρκομόγγολος αμφισβητεί για μια φορά ακόμα την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και καταπατά τα χωρικά μας ύδατα. Αποτέλεσμα: 3 νεκροί Έλληνες Στρατιώτες, 3 νεκροί Ήρωες, 3 νεκρά Παλληκάρια που έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Κωμικοτραγικές οι αντιδράσεις των πολιτικών μας. Άνανδρες, ανθελληνικές, προδοτικές. Κωμικές οι διαταγές τους στους βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών: « αν χρειαστεί να συλληφθούν οι Τούρκοι κομάντος χωρίς βία». Τραγικές οι δηλώσεις υποταγής τους: «Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους». Τα σύνορα μας μίκρυναν όπως μίκρυνε η τιμή μας, η αξιοπρέπεια μας, η εθνικά μας κυριαρχία. Μοναδική εξαίρεση οι τρείς μεγάλοι μας Ήρωες.

Τα παιδιά της Ελλάδος. Οι στρατιώτες που τίμησαν την στολή τους, που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στους ήρωες του έθνους. Αλλά και κάποιοι που συνεχίζουν να τους θυμούνται να τους τιμάνε. Κάποιοι που οι προδότες και οι προσκυνημένοι γραικύλοι αποκαλούν «ακραίους», «φασίστες», «ρατσιστές»…