ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.10

Η SIEMENS ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ....(και μια μικρή μας επισήμανση για τους νουνεχείς)


Ο γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σε δήλωσή του, υπογραμμίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι «ουδεμία τηλεφωνική ή διαζώσης επαφή είχα ποτέ με τον κ. Χριστοφοράκο, τον οποίο και δεν γνωρίζω προσωπικά».

Κάλυψη στον κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο με αφορμή δημοσίευμα για την υπόθεση Siemens προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ως κυβέρνηση συντασσόμαστε με την απάντηση του κ.Ρ. Σπυρόπουλου και, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούμε να συζητάμε βάσει αντιγράφων κάποιου ημερολογίου, έτσι όπως παρουσιάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

================================================================================================

Η πληροφορία και το δημοσίευμα

Δύο καυτές σημειώσεις στο ημερολόγιο του «Mister Siemens», λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007, χρήζουν απάντησης.

Τι ήθελαν από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο δύο κορυφαία κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ;

Ειδικότερα:

* Στη σελίδα του ημερολογίου τού τέως διευθύνοντος συμβούλου της Siemens με ημερομηνία 4 Σεπτεμβρίου 2007 κρατιέται η σημείωση: «Ζαγορίτης 10-10.30», ενώ δίπλα γράφεται ώρα 21.00. Η σημείωση παραπέμπει σε τηλεφωνική επαφή, προφανώς, του Λ. Ζαγορίτη, γραμματέα της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, με το γραφείο του Μιχ. Χριστοφοράκου που ήταν «εκπαιδευμένο» να γράφει τα πάντα, αλλά και να διευθετεί συναντήσεις. Ποιος άραγε ήταν ο σκοπός της επικοινωνίας αυτής δώδεκα ημέρες πριν από τις εκλογές; Υπήρξε και συνάντηση των δύο και γιατί;

* Σε άλλη σελίδα με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2007 κρατιέται άλλη σημείωση από τη γραμματεία του Μ. Χριστοφοράκου: «Σπυρόπουλος Ροβέρτος, Γεν. Διευθυντής ΠΑΣΟΚ», ενώ καταγράφονται ένα σταθερό και ένα κινητό τηλέφωνό του «για επαφή». Αυτό συνέβη τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές και εγείρει αντίστοιχα ερωτήματα για τη σκοπιμότητα της επαφής και για πιθανή συνάντηση που μπορεί να ακολούθησε.

Σαφής ο ρόλος του

Στο ημερολόγιο <span class=Χριστοφοράκου αναφέρεται σημείωση με το όνομα του Λ. Ζαγορίτη, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2007 - Στο ίδιο ημερολόγιο, στις 12 Σεπτεμβρίου 2007, αναφέρεται το όνομα (και το κινητό τηλέφωνο) του Ροβ. Σπυρόπουλου"> Στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου αναφέρεται σημείωση με το όνομα του Λ. Ζαγορίτη, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2007 - Στο ίδιο ημερολόγιο, στις 12 Σεπτεμβρίου 2007, αναφέρεται το όνομα (και το κινητό τηλέφωνο) του Ροβ. Σπυρόπουλου
πηγη και η συνέχεια τον αποκαλύψεων Ελευθεροτυπία
=================================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "Πλήρη κάλυψη" ..... Θα μπορούσε να ήταν και κάπως αλλιώς? Το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποιος μπορεί να πει και σαφώς να αποτελέσει βάσιν ισχυρισμό ,ότι ένα λαμόγιο σαν τον Χριστοφοράκο που η δωροδοκία και το μαύρο χρήμα αποτελεί την γονιδιακή του ύπαρξη , δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ως άτομο ,άλλωστε "ένοχος ένοχον ου ποιεί". Όμως με το φαινόμενο siemens έχουμε και μια παραδοχή εκ των σπλάχνων του ΠΑΣΟΚ , τον κύριο Τσουκάτο ο οποίος παρεδέχθει την "μεταφορά βαλίτσας" στο κύτος του πράσινου κόμματος με δωράκια της siemens.
Τότε όμως ο "τιμωρός" ΓΑΠ ήταν στην αντιπολίτευση και το κόστος ήταν μικρό άσε που οι τότε "κατάλληλη" διακυβέρνηση "μαδούσε" από τα σκάνδαλα που την βάραιναν έτσι το "κόστος" ήταν ανύπαρκτο ειδικά μετά την διαγραφή και την αποπομπή Τσουκάτου.
Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!!!!!
Το περίεργο είναι πως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν κάλυψε και τον κύριο ΖΑΓΟΡΊΤΗ ? Δεν γνωρίζουν ως κόμμα ότι έχουν συμφέρον να καλύψουν τον τέως βουλευτή της ΝΔ ??

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ...( κάποιοι νουνεχείς θα το διαβάσουν και θα το μεταφέρουν...είναι σίγουρο)!!!
τι σχεση έχουν .....
η.. COSCO - ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ- η
Costamare, ο εφοπλιστής ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, η σύζυγος Ζαγορίτη κυρία ΛΑΡΔΑ, ??????
ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΙΣΩΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: