ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.10

ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ....... "ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ" ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


Οι σφυγμομετρήσεις είναι ένα εργαλείο που η κάθε κυβέρνηση κάνοντας αυτές χρήση σχεδιάζει και τα επόμενα βήματα στην πολιτική της.
Στο θέμα των μπλόκων των αγροτών η κυβέρνηση κρατά σφυγμομέτρηση η οποία δείχνει ότι το 80% είναι αντίθετο με τον τρόπο αντίδρασης των αγροτών .
Το επόμενο βήμα είναι να εξαπολυθούν οι κατασταλτικές δυνάμεις αφού οι "αντιδραστικοί" αγρότες δεν "συνετίζονται" με τις δηλώσεις των κυβερνώντων και αφού ο "λαός" διαφωνεί και "θέλει".
Επικοινωνία..... ο τρόπος που δουλεύουν οι κυβερνήσεις ..... με την διαφορά ότι οι σφυγμομετρήσεις που συμφέρουν λαμβάνονται υπόψιν ή δε άλλως αποφασίζουν και διατάσσουν
Παράδειγμα αποτελεί ο νέος νόμος περί ιθαγένειας όπου η κυβέρνηση ενώ έχει στην διάθεση της σφυγμομέτρηση που άνω του 80% των πολιτών αντιτίθεται στον νόμο έκτρωμα παρόλα αυτά εξακολουθεί δια των αργυρώνητων δημοσιογράφων και των επαϊόντων της προοδευτικών προσκυνητών της να προσπαθεί την αλλοίωση της λαϊκής βούλησης ώστε μέσα από μια δημόσια διαβούλευση για του κόσμου να καταφερθεί κατά της θέλησης του Ελληνικού λαού.
Πολιτικά παιχνίδια ..φαρισαϊσμός του χειρίστου είδους και απροκάλυπτη υποκρισία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: