ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.7.10

Που βρήκε τις 400.000 ευρώ ο κύριος Αγγέλου κύριε Υπουργέ της δικαιοσύνης; Είναι ισονομία αυτό ή διακριτική μεταχείριση;

Χρηματική εγγύηση 400 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκαν ως περιοριστικοί όροι στον κ. Γιάννη Αγγέλου μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας κ. Ειρήνης Καλού για την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου.

Ο κ. Αγγέλου είναι ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο στον οποίο επιβλήθηκε τόσο υψηλή χρηματική εγγύηση. Μέχρι στιγμής σε άλλους κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση ανακρίτρια και εισαγγελέας έχουν επιβάλλει χρηματικές εγγυήσεις από 30 έως και 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Αγγέλου κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία.

Ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού απολογήθηκε επί περίπου 11 ώρες στην ανακρίτρια για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο.

Ο κ. Αγγέλου καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξή του με την παρούσα υπόθεση. Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου στο οποίο προσήλθε με τους συνηγόρους του κ. Ζήση Κωνσταντίνου και κ. Ράνια Καραπλιάνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: