ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.10

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ "ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΤΕΣ"

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ:"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης τής Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της

Σάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο από την ξεστομισμένη "κοτσάνα"(?) της γνωστής και αγαπητής με τα ωραία μάτια κυρίας Έλλης Στάη στον flash radio .
Κατόπιν λοιπόν της αναστάτωσης που προκλήθηκε η κυρία Στάη κάπως καθυστερημένα αποφάσισε να βάλει τάξη στα "αυτονόητα" κατά την ίδια, και κατ εμάς στην "κοτσάνα" της.
Σας παραθέτουμε παρακάτω τις εξηγήσεις της "ποιήτριας" Στάη και κατόπιν θα το σχολιάσουμε για να βάλουμε και εμείς τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην δικιά μας θέση!
===============================================

Elli Stai: Μιλώντας για χάρτες


Μιλώντας για χάρτες


Οι καιροί είναι πονηροί και οι προθέσεις όχι πάντα αγαθές. Γι αυτό και μια φράση μου σε εκπομπή αυτής της εβδομάδας προκάλεσε ορισμένα σχόλια από διαδικτυακούς μου «φίλους».

Επειδή όμως ζούμε σε μια εποχή που ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να επαναλαμβάνονται για να μη δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις: φυσικά και δεν μίλησα ποτέ για αλλαγή στον γεωπολιτικό χάρτη και τα σύνορα της χώρας αλλά για αλλαγή στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας, λόγω της κρίσης.

Φαίνεται ότι δυστυχώς οι συνθήκες μας οδηγούν σε μια περίοδο συνομωσιολογίας και ανθρωποφαγίας. Ωστόσο αν φαγωθούμε μεταξύ μας και αναλωθούμε σε κυνήγι μαγισσών ή ανύπαρκτων τοποθετήσεων κινδυνεύουμε απλώς να εγκλωβιστούμε ευκολότερα στη δίνη της κρίσης.


Έλλη
===============================================================

Αγαπητή κυρία Στάη ενθυμούμενος μια ίδια περίπτωση όπως της κυρίας Μπενάκη που απευθύνθηκε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια με ακριβώς την "αυτονόητη" ουσία στο θέμα "συρρίκνωση της Ελλάδας και την αλλαγή συνόρων" και η οποία ευτυχώς για όλους εμάς τους αδαείς συνομωσιολόγους που κατασπαράζουμε σάρκες δημόσίων και εγνωσμένων δημ'όσιων και επιφανών προσώπων ...καλύφθηκε τηλεοπτικά και αποτέλεσε ηχηρό ντοκουμέντο !!!! για τα απεργάζοντα που όλοι εμείς οι "πονηροί" καταγγέλουμε.
Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν κατόπιν αυτού ..... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ........ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ "ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΑΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ...."Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης τής Ελλάδας η οποία θα μικρύνει" !!!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΆ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΟΥΓΚ" ..... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ !!!

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ)
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΕΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΤΗΣ .......ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ !!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: