ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.10

«Εκτός γραμμής» ο ηρωικός Σωκράτης

Ο Σωκράτης έφυγε, οι άλλοι μένουν. Ανάμεσά τους δημοσιογράφοι και «δημοσιογράφοι». Εκείνοι που τη ζουν κι εκείνοι που του ζει. Οι πολλοί, με τη νοοτροπία του σιναφιού. Οι λίγοι με τη «σφραγίδα της δωρεάς». Οι άξιοι και οι άλλοι. Οι προσωπικότητες και οι «υπάλληλοι». Δημοσιογράφοι ανακάλυψαν και ανέδειξαν το «Βατοπέδι», αυτοί έψαξαν για «λαδιάρηδες» υπουργούς και τους «κρέμασαν», τους δημοσιογράφους φοβούνται και υπολογίζουν οι «αμαρτωλοί» της δημόσιας ζωής.

ΩΣΤΟΣΟ, δεν έλειψαν οι μερακλήδες του επαγγέλματος. Το γύρισαν στην κονόμα και την καλοπέραση. «Μου τα δίνεις και δεν γράφω, με «ταΐζεις» και θα σφυρίζω.καλαματιανό, όταν οι κοινωνία γουστάρει αλλιώτικο σκοπό. Κρατάω μαχαίρι, κρύβω χειροβομβίδα, μη μου κολλάς.». Και να, «αποστολές» στο εξωτερικό στο πλευρό της εξουσίας, ταξιδάκια και.ουισκάκια με τον Χριστοφοράκο σε πολυτελή ξενοδοχεία.Κι αν πάλι δημοσιογράφοι σε ξεμπροστιάσουν κι απέναντι η αλήθεια, τότε τι κάνεις; Τότε.θολώνεις τα νερά με ψέματα και ψεματάκια. Με πολλά λόγια και ελάχιστη κουβέντα για την «ταμπακιέρα».

ΝΑ πάμε και στα σινάφια. Στους οργανωμένους κάθε κλάδου και επαγγέλματος, που σκέφτονται δρουν και ενεργούν σαν μια.γροθιά. Με πάνω-πάνω το κοινό συμφέρον που είναι και ατομικό και με την «εν τη ενώσει ισχύ» που εκπορθεί κάστρα. Μας ενοχλεί το σινάφι των γιατρών, για παράδειγμα και μην περιμένεις γιατρός να καταδικάσει γιατρό. Το ίδιο και για άλλους κλάδους με οργανωμένα συμφέροντα και κοινές συμπεριφορές. Όταν, λοιπόν δημοσιογράφοι συμπεριφέρονται σαν σύλλογος είτε σωματείο βαδίζοντας ο ένας στ' αχνάρια του άλλου, κάτι δεν πάει καλά.

ΔΕΝ ακλούθησε την «πεπατημένη» ο Σωκράτης. Δεν ήταν υπάλληλος, δεν τον καθήλωσαν κανόνες και κανονισμοί του σιναφιού. Το πρωινό «ανθρωπάκι» του «Μέγα» επιμένει πως δεν πρέπει να αλληλοκατηγορούνται δημοσιογράφοι. Άρα, να «ομονοούν», ως πιστά μέλη του ίδιου σιναφιού, δούλοι του κύρη τους, με την ενιαία φωνή του αφέντη. Γι αυτό ο παραπάνω παραμένει «θερινός», ο Σωκράτης ηρωικός κι ας μη βρίσκεται στη ζωή και ανάμεσα σε δειλούς.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: