ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.10

ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? Ο "ΨΕΥΤΗΣ" ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΩΣ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Γίνεται μια συζήτηση στην ΕΕ γύρω από τις κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα απείθαρχα δημοσιονομικά μελή της. Μια από τις προτάσσεις που τέθηκαν ήταν η αναστολή κάποιων κοινοτικών χρηματοδοτήσεων. Σήμερα λοιπόν ο Λαρισαίος Υφυπουργός σε σχετική ερώτηση στην βουλή απάντησε:

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι επί της αρχής αντίθετη σε ένα πλαίσιο κυρώσεων, το οποίο περιλαμβάνει την αναστολή κάποιων κοινοτικών χρηματοδοτήσεων – ενισχύσεων, από την Ε.Ε. αρκεί αυτό να γίνει με όρους ισότητας όλων των χωρών και με τη σωστή αντιμετώπισή τους»

Πιο απλά λοιπόν εάν αυτός ή κάποιος άλλος (ένας Αλογοσκούφης ή ένας Παπαθανασίου για παράδειγμα) υπουργός μια κάποιας κυβέρνησης στο μέλλον αποτύχει να κρατήσει την δημοσιονομική πειθαρχία. θα την πληρώνουν οι αγρότες οι αλιείς και οι κτηνοτρόφοι που θα χάσουν τις ενισχύσεις τους.

Γιάννης Παπαϊωάννου,Τι Ωραία…εεε μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: