ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.10

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ...'Κατα γράμμα το Μνήμονιο" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ! ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ! ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

Κανένας σεβασμός στο Σύνταγμα.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ότι θα καταργήσει τις αυξήσεις που συμφωνήθηκαν, στον ιδιωτικό τομέα, πριν την ψήφιση του μνημονίου από τη Βουλή και υπερβαίνουν τις ποσοστιαίες αυξήσεις που συμφωνήθηκαν πρόσφατα μεταξύ ΓΣΕΕ και εργοδοτικών οργανώσεων.

ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!
ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΓΟΥΣ !!

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

ΙR:Υποτίθεται, πάντως, ότι το πρόβλημα της Ελλάδας, για το οποίο διασυρθήκαμε επί μήνες, είναι δημοσιονομικό. Οι συβάσεις εργασίας, στον ιδιωτικό τομέα, στις οποίες παρεμβαίνει ο κ. Λοβέρδος, δεν έχουν καμία σχέση με τη μείωση του δημοσίου ελλείμματος, είτε του δημοσίου χρέους. Η κυβέρνηση οφείλει μια εξήγηση, γιατί έβαλε την «τρόϊκα» και στον ιδιωτικό τομέα και δεν την έχει δώσει.

Η «τρόϊκα» έθεσε γενικότερα θέμα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ζητώντας, τουλάχιστον, πάγωμα των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα. Η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι ενώ η «τρόϊκα» δεν είχε κανένα λόγο να εισέλθει στα του ιδιωτικού τομέα, το έκανε με πρόσκληση της κυβέρνησης, η οποία περιέλαβε στην πολιτική της και τη μείωση του μισθοδοτικού κόστους, το οποίο θεωρεί ότι έχει σημαντικό μερίδιο στην πτώση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δέκα μήνες από τις εκλογές. Και στα αυτιά όλων αντηχούν οι δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ότι το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας δεν είναι οι μισθοί, αλλά η ποιότητα. Και διακήρυττε ότι «δεν θα γίνουμε Βουλγαρία ή Κίνα». Τώρα, τι ακριβώς γινόμαστε;



Δεν υπάρχουν σχόλια: