ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.10

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ κ. Παπανδρέου

Papandreoukopilatis250pxΕυρισκόμενος στον Πόρο για το Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης, ο ΓΑΠ καταφέρνει να συνδυάζει την παρουσία του με το όργωμα των θαλασσών του Πόρου επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στην κωπηλασία και κολύμβηση, διατηρώντας το αθλητικό look του. Δεν παραλείπει όμως να παραχωρεί και τις προσφιλείς του συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ, όπως η πρόσφατη που δημοσιεύεται στον Guardian.

Και ενώ όλοι οι προοδευτικοί ηγέτες, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και opinion makers που μαζεύτηκαν αυτές τις μέρες στον Πόρο για το Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης, συμφωνούν ότι τα εφαρμοζόμενα μέτρα που υιοθέτησε, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΔΝΤ, πιθανότατα θα βυθίσουν τη χώρα στην κοινωνική αναταραχή, την φτώχεια και την απελπισία ο Παπανδρέου διασκεδάζει....

τις εντυπώσεις λέγοντας τις γνωστές π@π@(νδ)ριες:

- Νιώθω βεβαίως πολύ άσχημα που αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτά τα μέτρα και που η οικονομική μας κυριαρχία τελεί υπό την κηδεμονία της λεγόμενης τρόικας. Δεν είναι μια ευχάριστη θέση(...)Και το πλέον επώδυνο πράγμα είναι να παίρνει μέτρα εναντίον ανθρώπων που δεν ήταν υπεύθυνοι για την κρίση. Στην πολιτική όμως είσαι αναγκασμένος να παίρνεις σκληρές αποφάσεις (...) Οι επιλογές που είχαμε ήταν οι εξής: Χρεοκοπούμε ή παίρνουμε τα μέτρα αυτά; Χάνουμε τις συντάξεις ή διασώζουμε ό,τι μπορούμε; Ήταν ερώτημα «υπαρξιακό», ή θα εξακολουθούσαν οι δημόσιοι υπαλληλοι να αμοίβονται ή αυτή η δυνατότητα θα χανόταν» λέει ο κ. Παπανδρέου που δηλώνει επίσης ότι η επανεκλογή του δεν είναι αυτοσκοπός και εξωτερικεύει την πίστη του να «μετατρέψει την Ελλάδα στην πιο διαφανή χώρα του κόσμου με τα πάντα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο».

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ κ. Παπανδρέου.

Όχι ότι διορθώνει τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον δεν σε οδηγεί σε περισσότερη χλεύη

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: