ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.7.10

Τα ουγγρικά φάλτσα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

dominique-strauss-kahnΟ γνωστός αιρετικός Γιώργος Γιαννόπουλος σχολιάζει εν μέσω θέρους: Το ΔΝΤ την κοπάνησε, προσωρινά, από την Ουγγαρία, διότι διαφωνεί με την απόφαση της Ουγγρικής κυβέρνησης να εισπράξει έσοδα 650 εκ ευρω από την φορολόγηση τηων τραπεζών. Την θεωρεί “αντιαναπτυξικακή ” πολιτική και πιστεύει πως η μείωση του ελλείμματος πρέπει να έρθει από φορολόγηση των πολιτών. Φυσικά την “λεπτομέρεια” αυτή η κυβέρνηση και τα ηχεία της, την παρακάμπτουν, δεν μας την λένε.

Επίσης έχουν και ανησυχία για την λειτουργία της δημοκρατιας στην Ουγγαρια. Ειναι προβλημα λενε να οριζει η με 56 % & 3/4 των εδρων στο κοινοβουλιο, φρεσκοεκλεγμενη κυβερνηση, τους ανθρωπους της !!! ειναι και προβλημα (δημοκρατιας) που εκοψε τις αποδοχες του διοικητη της κεντρικης τραπεζας, επειδη δεν υπακουει στις εντολες της (εκλεγμενης) κυβερνησης της χωρας!!

Τις ανησυχιες “ΔΝΤ & ΕΕ” για την δημοκρατια στην Ουγγαρια είχαν σε πρωτη γραμμη ο σοσιαλιστικος και “στροσκανικος” Monde και ο δικος μας Σκάι. Απ’ οτι ξερω και στην Χιλη τις ιδιες ανησυχιες, στα χρονια του Πινοσετ και σε ολη την Λατινικη Αμερικη ή την Τουρκια, ειχε το “ταμειο”.-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: