ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.10

Ο Παπακωνσταντίνου αδειάζει τον Πρωθυπουργό!


Ενώ ο ΓΑΠ και σύσσωμη η κυβέρνηση επιδιώκει εδώ και μήνες να περάσει στον κόσμο ότι τα μέτρα είναι άδικα μα αναγκαία και ότι υπό άλλες συνθήκες “λεφτά υπήρχαν”, έρχεται ο συνεργάτης του πρωθυπουργού και υπουργός οικονομικώνο ο απίστευτος Γ Παπακωνσταντίνου και δηλώνει:

Βαθύτατα δίκαιη» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου την αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα, υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά παύουν να υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι στις συντάξεις.

Μια ομολογούμενος νέα επικοινωνιακή στρατηγική που όμως δίνει μια χαριστική βολή στο επικοινωνιακό στήσιμο του ψυχοπονιάρη ΓΑΠ.

Ας εξηγηθούμε. Αυτό που λέει η υπουργάρα μας είναι αληθές. Με το ασφαλιστικό οι πατρίκιοι γίνονται πληβείοι και οι πληβείοι μετατρέπονται σε παρίες. Όμως για μία ακόμη φορά σε έκσταση ανεκδιήγητου μένους ο Παπακωνσταντίνου κουνά το δάχτυλο σε κάποιους δυστυχείς που αντιλαμβάνεται ως πατρικίους. Σε αυτούς που δουλεύοντας πολλά χρόνια και πήραν μια καλή σύνταξη ο υπουργός χρεώνει την αποτυχία του ως υπουργός, την χρεωκοπία της χώρας, και ίσως το τέλος της πολιτικής του καριέρας.

Θα ξεπεράσουμε χαλαρά αυτές τις έσχατες υστερίες τους και ας μείνουμε στο άδειασμα του ΓΑΠ.

Να μπήκε ο Γερουλάνος στα επικοινωνιακά δεν νομίζω…

Να αποκαλύπτεται ο συνειδητός νεοφιλελεύθερος Παπακωνσταντίνου που είναι σε λάθος κόμμα το οποίο και μισεί είναι πιθανόν. Να τα έχει πάρει στο κρανίο με τον ΓΑΠ και άλλους που το παίζουν ψυχοπονιάρηδες και τον καταστρέφουν πολιτικά… ίσως

Να δίνει νέα επικοινωνιακή γραμμή περί οικονομίας στο ΓΑΠ είναι το πιθανότερο. Άλωστε ο πρωθυπουργός είναι του χεριού του.

Όπως και να έχει με αυτό το μεγαλόπρεπες άδειασμα η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης (αν υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα) δείχνει να έχει χρεοκοπήσει. Μιλάμε για πληρες φαλιμέντο το οποίο χρειάζεται επειγόντος το ΔΝΤ της.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: