ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.10

Η Ελλάδα εξοφλεί, οι Έλληνες ξοφλούν

  • Η Ελλάδα ευτυχώς δεν θα χρεοκοπήσει. Αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στους Financial Times ένας τραπεζίτης από αυτούς που είχαν προβλέψει ότι η χώρα μας θα χρεοκοπήσει. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η πρόβλεψή του ισχύει μέχρι τρία χρόνια. Δεν μας είπε τίποτα για τους Έλληνες...
Λεπτομέρεια: Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει αλλά για τους Έλληνες το μέλλον είναι αβέβαιο. Μεταξύ μας για έναν τραπεζίτη αυτό είναι λεπτομέρεια.
Συμπέρασμα: Οι δανειστές μας εξασφάλισαν τα λεφτά τους και οι Έλληνες μια θέση στον παράδεισο.
Πάμε τώρα στην κυβέρνηση. Το τι έχει κάνει ή δεν έχει κάνει για να φθάσουμε μέχρι εδώ είναι γνωστό. Όπως γνωστό είναι τι έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις προκειμένου να φθάσουμε στη σημερινή τραγική κατάσταση. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε από δω και στο εξής.
Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την δημοσιονομική εξυγίανση και το κάνει με μια οριζόντια λογική. Πρέπει να κάνουμε οικονομία; Δεν προσλαμβάνουμε καθηγητές, δεν προσλαμβάνουμε γιατρούς, κόβουμε μισθούς και συντάξεις, κλείνουμε και τη ζημιογόνα Λυρική. Έχει λογική. Κυνική, αλλά την υπογραφή της στο μνημόνιο είναι αποφασισμένη να την τιμήσει. Η Ελλάδα θα σωθεί ακόμα και χωρίς τους Έλληνες.
Πάμε τώρα στην αντιπολίτευση. Κάθε κόμμα και μια διαφορετική εκδοχή σωτηρίας.
  • Η Νέα Δημοκρατία κάνει "σκόντο" μειώνοντας το χρόνο της επιτήρησης
  • Το ΚΚΕ καλεί σε hard αντίσταση
  • O ΣΥΡΙΖΑ σε light αντίσταση
  • Kαι ο ΛΑΟΣ σε κριτική σύμπλευση
Συμπέρασμα: Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και πιστωτές εξαρτώνται από τους επιτηρούμενους. Αυτοί θα θυσιαστούν για να σώσουν την Ελλάδα. Που σημαίνει απλά ότι χωρίς αυτούς δεν υπάρχει μνημόνιο. Που σημαίνει επίσης ότι όταν κάποτε σωθεί η Ελλάδα, θα είναι και οι μόνοι που δεν θα παραστούν στην τελετή λήξης. Αλλά θα έχουν κάνει το χρέος τους.
Τα χρέη πληρώνονται ή κατά μια άλλη έννοια όλα εδώ πληρώνονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια: