ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.10

Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Μα καλά ούτε ένας υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή δεν έκανε καλά τη δουλειά του; Μα σε πέντε χρόνια και κάτι μήνες όλοι αυτοί κατάφεραν να φέρουν σε πέρας αυτό που δεν κατάφεραν οι άλλοι σε είκοσι; Δηλαδή να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα;

Κι αυτός ο Καραμανλής αντί να βρει μια ερωμένη να περνάει την ώρα του-όπως έκαναν τόσοι και τόσοι επιτυχημένοι ηγέτες- τι τον ήθελε τον αγωγό; Μήπως όλα αυτά είναι τυχαία; Δεν νομίζω!

Εντάξει ωραία η πλάκα, αλλά ας βάλουμε και λίγο το μυαλό μας να δουλέψει. Αν ισχύουν τα μισά απ’ όσα διατείνεται η κυβέρνηση ότι έπραξε ως κυβέρνηση η σημερινή αντιπολίτευση, τότε πραγματικά έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα ευφυών ανθρώπων, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, και με ένα κόμμα ηλιθίων τη Νέα Δημοκρατία.

Επειδή όμως δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο, και επιπλέον επειδή η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη από την εποχή του Τρικούπη, θεωρώ ότι μια ομάδα ανθρώπων ερήμην του ΠΑΣΟΚ, έχει στήσει μια ωραία ιστορία.

Έχει βρει μια σειρά πρόθυμων ‘αφηγητών’- με το αζημίωτο φυσικά- να την διηγηθούν κι ένα απεγνωσμένο ακροατήριο να την ακούσει. Να ακούσει τα ‘φοβερά σκάνδαλα’ που οδήγησαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ (ποιος είχε απειλήσει με το όπλο;), να ακούσει τις ‘κομπίνες’ των υπουργών του Καραμανλή (εκείνο το ‘κωλόσπιτο’ τι απέγινε;), να ακούσει ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ η φοροδιαφυγή έσπασε ρεκόρ (οι δανειστές του ‘κωλόσπιτου’ τα είχαν δηλωμένα;), και τέλος να ακούσει τον κύριο Προβόπουλο (αυτόν που έκανε διοικητή της ΤτΕ ο Καραμανλής) να μας λέει ότι από το φθινόπωρο θα σκίσουμε! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Αν έμενε ο Καραμανλής μερικούς μήνες παραπάνω, οι ‘αφηγητές’ της κυβέρνησης θα μας έλεγαν ότι ο Γιώργος δεν είχε πατέρα τον Ανδρέα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: