ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.10

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Σήμερα υπογράφεται από κυβέρνηση και τρόικα και την Δευτέρα παρουσιάζεται το Μνημόνιο νούμερο 3 που θα αλλάξει για πάντα την καθημερινότητα μας,αφού τα μέτρα του προϋπολογισμού εξειδικεύονται και αποκτούν συγκεκριμένο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.

Οι εκπρόσωποι της τρόικας απαιτούν,μέσα σε 3 μήνες,από την ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε εκβιάζοντας με τη συνέχιση της δανειοδότησης της χώρας,κάτι που αποδεικνύεται με τον ωμό τρόπο που έπαιξαν με την τρίτη δόση του δανείου.

Στο νέο ραντεβού,που θα εγκρίνουν ...
ή όχι την επόμενη δόση,θα ελέγξουν αμέσως εαν μπήκε ''μαχαίρι'' στο Δημόσιο και πόσο προχώρησε η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και η εξοικονόμηση δαπανών από την υγεία και την ασφάλιση.

Ειδικότερα στις ΔΕΚΟ θα ξεσκονίσουν μισθολόγια για να δουν εαν κόπηκαν τα επιδόματα,εαν απολύθηκαν οι άνω των 10.000 συμβασιούχοι και εαν έγιναν πράξη οι (αναγκαστικές) μετατάξεις 30 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.
Όπως ξεκαθάρισε η τρόικα την επόμενη φορά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες αφού και τώρα με δυσκολία ''κατάπιαν'' την υπέρβαση του στόχου για το έλλειμμα στο 2010.

Όμως για να εφαρμοστούν κατά γράμμα τα μέτρα,ιδίως στο δημόσιο,θα πρέπει κατ΄ αρχήν να πειστούν κάποιοι υπουργοί,που σύμφωνα με τα ΝΕΑ,αναλογίζονται τις επιπτώσεις για την εκλογική δύναμη του ΠΑΣΟΚ και παθαίνουν ''σύγκρυο''.
Ήδη ξεκίνησε η επικοινωνιακή διαχείριση των μέτρων με πρωτοβουλία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Δ. Ρέππα,που είπε ότι στο εξής θα πρέπει να αποφεύγεται ο όρος «μέτρα», γιατί έχει αρνητική χροιά, και θα πρέπει να γίνεται λόγος για «πολιτικές αποφάσεις»,ενώ σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και ο διάλογος με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
newsit.gr

πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bsOMMBB9ztY

Ανώνυμος είπε...

Thanks for your helpful Post, I hope you have a good day!.

thanxx
scholarships for moms

Ανώνυμος είπε...

Is this WP theme free or premium? nice blog btw! >

thanxx

Ανώνυμος είπε...

now in my rss reader)))

thanxx

Ανώνυμος είπε...

I couldn t agree more! well done!




hechizos de amor

Ανώνυμος είπε...

Hi awesome post extremely interesting - you should make a youtube video on it !

Ανώνυμος είπε...

Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done.