ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.10

ΝΕΑ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ:"Μήπως ευθύνονται και οι πολίτες για τη κατάντια μας";

Η αλληλογραφία με τους απόστρατους αξιωματικούς φαίνεται ότι θα καθιερωθεί από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο. Μετά τον επίτιμο Α/ΓΕΝ Νίκο Παππά, που είναι και φίλος του, ο κ.Πάγκαλος έστειλε επιστολή και σε δεύτερο «επικριτή» του.Και κάθε επιστολή Πάγκαλου είναι εκρηκτική. Αυτή τη φορά θέτει προ των ευθυνών τους και τους πολίτες για τις επιλογές τους όταν ψηφίζουν.






Ο κ.Πάγκαλος εξηγεί με τα ίδια σχεδόν λόγια που είχε χρησιμοποιήσει και στην επιστολή προς το Ν.Παππά, την διαφορά μεταξύ «αντιπαραγωγικού» και «μη παραγωγικού». Τα νέα και ενδιαφέροντα όμως έχουν να κάνουν με τους συναδέλφους του πολιτικούς, αλλά και τους πολίτες που τους ψηφίζουν.Χαρακτηρίζει ισοπεδωτική τη λογική ότι όλοι είναι ίδιοι και επισημαίνει ότι «ο κακός πολιτικός κρίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον ίδιο το λαό...Και ερωτώ,λοιπόν αφού όλοι οι πολιτικοί είναι ανεπαρκείς,γιατί τόσα χρόνια ο λαός δεν τους έχει στείλει σπίτι τους;Μήπως τελικά για την κατάντια της χώρας σήμερα δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί ,αλλά και μεγάλο μέρος των πολιτών που δεν άσκησε ,ως όφειλε τα δημοκρατικά του καθήκοντα;»











Ο κ.Πάγκαλος επισημαίνει και κάτι άλλο.Ότι πράγματι υπήρξαν πολιτικοί που «δεν ήταν σωστοί στην άσκηση των καθηκόντων τους» ,αλλά όπως γράφει «παρατηρώ ότι ορισμένοι απ΄ αυτούς εξακολουθούν να εκλέγονται σε διάφορα αξιώματα από το λαό. Φταίει μόνο το πολιτικό σύστημα γι΄ αυτό ή και οι πολίτες;»
onalert

3 σχόλια:

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/blog-post_1424.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ της γνωσης ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ.....
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΗ
ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ
ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΥΠΟΥ
ΟΨΙΜΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ "ΑΝΤΕ Γ.....Υ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΗΤΑΝ?
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΠΑΓΚΑΛΕ! ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ!!ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!