ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.10

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ





Ο ΜΙΚΗΣ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ
Ομιλία

Τετάρτη  1  Δεκεμβρίου  2010
ώρα 12.00 το μεσημέρι

Ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
(Πειραιώς 206, Ταύρος)

Είσοδος ελεύθερη
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
enomenoi bloggers

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να' ξερα ποιοί δουλεύουν τον Μική, που όταν ήταν να θυμηθεί τους Πολίτες και την αριστερή προοπτική της χώρας, αυτός πήγε κι' έγινε υπυργός χωρίς φιλότιμο του Μητσοτάκη.
Ποιοί θέλουν να ξεφτιλίσουν κι' άλλο πολιτικά το Θεοδωράκη; Αυτός γέρασε και ξεκουτάθηκε, αλλά δεν είχε ούτε ένα συγγενή ή φίλο να τον συμβουλέψει να αφήσει τους λεονταρισμούς και να περιοριστεί σε θέσεις που θα βοηθούσαν τον κόσμο να αυτοοργανωθεί χωρίς ηγεσίες και αφεντικά. Μήπως αυτοί που φοβούνται τον αυθορμητισμό των
προδομένων τον βάζουν μπροστά για να ελέγξουν τις εξελίξεις και να μας μαντρώσουν και πάλι σε κάποιο "εριστερό" μαντρί που θα το ελέγχει το κεφάλαιο με αριστερούς αλά Μικη, Ανδρουλάκη, Πάγκακο,...