ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.11.10

Υπάρχει πολιτικό κενό.

Νέο κόμμα στην φιλοαμερικανική πτέρυγα* του πολιτικού σκηνικού το οποίο επιθυμεί να παίξει ρόλο ανάμεσα στην ευρωπαϊκή και στην ιμιτασιόν  φιλορωσική πτέρυγα. Αυτή η τελευταία υπάρχει με την ανοχή της αμερικανικής και για όσο καιρό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της δηλαδή ΓΑΠ.



Πάρα τα θρυλούμενα ο ανταγωνισμός για το ποιος θα γλύψει καλύτερα τον κ… του Πλανητάρχη  αναμένεται σκληρός και ίσως σημαδέψει την πολιτική μας ζωή για την επομένη δεκαετία.
Ένας άλλος ανταγωνισμός σιγοκαίει στους ευρωπαϊστές όπου ο καυγάς είναι σε πια χώρα της Ευρώπης θα παραδοθούν τα κλειδιά μας, με την Γερμάνια να έχει σκυλιάσει που  την ξεδόντιασαν τα τελευταία χρόνια.
H φιλορωσική πτέρυγα  φανερά ξεδοντιασμένη και αυτή και με πολυ λίγα ερείσματα πλεόν  δύσκολα θα μπορέσει να βρεθει στον αφρό πολιτικά στα επόμενα χρόνια, όμως  δουλεύει ξανά υπογείως σπέρνοντας  υποψίες για όλους και για όλα.
Αν υπάρχει ένα κενό στις πτέρυγες του πολιτικού σκηνικού είναι αυτό της ελληνικής πτέρυγας του.  Ιστορικό κενό. Αυτο το “η Ελλάδα ανοίκει στους Έλληνες” πρέπει να ξανακουστεί  να συσπειρώσει και να καθοδηγήσει.
Και αυτό θα γίνει
Βεβαίως απουσιάζουν οι ισχυρές επιχειρηματικές πλάτες και ένας φιλελληνισμός που θα μπορούσε να κινητοποιήσει πολλούς εντός και εκτός της χώρας. Για την ακρίβεια σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο καθώς κυριαρχεί  παντού και τροφοδοτείται από το εσωτερικό ο ανθελληνισμός. Την ίδια στιγμή  εντός της επικράτειας κυριαρχεί η μοιρολατρεία. Αυτά τα στοιχεία όποτε ενέσκηψαν στην περιοχή μας οδήγησαν σε καταστροφή.
Το “η Ελλάδα ανοίκει στους Έλληνες” πρέπει να ξανακουστεί  να συσπειρώσει και να καθοδηγήσει. Όχι όμως γιατί μας το επέτρεψαν οι ξένοι ή ως εσχάτη λύση αφού χαθούν όλα. τα άλλα ενδεχόμενα, αλλά γιατί επιτέλους η εγχώρια αστική (κυβερνώσα) τάξη πρέπει να χειραφετηθεί να προχωρήσει σε νέα αφηγηση και να αυτοπροσδιοριστεί.
Να βρει τι στο διάολο θέλει από την ζωή της.
===============
*Με τον όρο “πτέρυγες” δεν εννοούνται τυπικά κόμματα αλλά  υπερκομματικές δομές  με κοινή θέαση των πραγματων ή κοινή οπτική γωνία.
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: