ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.11

Δ.Τ. ΙΝΚΑ - ΙΝΠΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΕΠΠΑ κ' 12 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ενώπιον του ελληνικού λαού την συμπεριφορά και την πρόθεση του Υπουργού Μεταφορών και όποιου συνάδει με αυτόν, να καταστήσει ποινικό αδίκημα την μη πληρωμή εισιτηρίου ή διοδίου.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ που «μεγαλοκαρχαρίες» και πολιτικοί υπαίτιοι για πιθανά σκάνδαλα δισεκατομμυρίων μένουν στο απυρόβλητο των παραγραφών και των μη διώξεων, ο υπουργός απειλεί με ποινικές διώξεις και στέρηση της προσωπικής ελευθερίας του πολίτες που δεν καταβάλλουν λόγω αδυναμίας ή έμπρακτης άρνησης τα αντίτιμα των 1, 2 ή 3 Ευρώ που αυθαίρετα, αναιτιολόγητα και αδιαφανώς απαιτούν κράτος και εργολάβοι για την χρήση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και αγαθών !!!. “

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Καραμήτσας
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών “Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”
Αντιπρόεδρος ΙΝΚΑ (ν. ΙΝΚΑ).
Δελτίο Τύπου- Οι Λεωφόροι του Παραλόγου                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: