ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.11

Καθοριστικές ώρες για την Αίγυπτο - Λαοθάλασσα σε Κάιρο και Αλεξάνδρεια κατά του καθεστώτος Μουμπάρακ

φωτο απο Παρεμβαση
Κάιρο, Αίγυπτος
Εκατοντάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι έχουν κατακλύσει την κεντρική πλατεία Ελευθερίας του Καΐρου στη μαζικότερη και ως φαίνεται πλέον καθοριστική διαδήλωση μέχρι στιγμής κατά του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ. Το κίνημα της αντιπολίτευσης και ο Μοχάμεντ Ελ-Μπαραντέι δίνουν «τελεσίγραφο» στον Μουμπάρακ να φύγει έως την Παρασκευή, ενώ οι ισλαμιστές Αδελφοί Μουσουλμάνοι λένε «όχι» σε συνομιλίες μέχρι να πέσει το καθεστώς.

Οι διοργανωτές των διαδηλώσεων ελπίζουν να κατεβάσουν την Τρίτη στους δρόμους της Αιγύπτου ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Η πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου έχει ήδη κατακλυστεί από 200.000 ή κατά άλλες πληροφορίες 300.000 ανθρώπους. Μεγάλη διαδήλωση λαμβάνει χώρα και στην Αλεξάνδρεια.

Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή με τους Αιγύπτιους να τραγουδούν και να ψάλλουν.

Ο στρατός έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του λαού, γεγονός που οδηγεί πολλούς αναλυτές να δηλώνουν ότι η πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών.

Ο αιγυπτιακός στρατός έχει διαμηνύσει πως θα σεβαστεί «τα νόμιμα δικαιώματα των πολιτών» και πως «οι ένοπλες δυνάμεις δεν θα καταφύγουν στη χρήση βίας κατά του μεγάλου λαού μας». Πολλοί φοβούνται, όμως, πιθανή προβοκάτσια, σημειώνοντας ότι εάν οι στρατιώτες δεχθούν επίθεση τότε θα είναι αδύνατον να μην απαντήσουν.

Η δέσμευση του στρατού να μην χρησιμοποιήσει βία κατά των διαδηλωτών έχει ενθαρρύνει τους Αιγύπτιους. «Μουμπάρακ φύγε στη Σαουδική Αραβία ή το Μπαχρέιν» και «Δεν σε θέλουμε, δεν σε θέλουμε», είναι τα συνθήματα που φωνάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά στη λαοθάλασσα.

Η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι δήλωσε πως η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει μια «κεντρική στιγμή» για την Αίγυπτο.

Η ίδια ανέφερε ότι έχει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες έως και 300 άνθρωποι μπορεί να σκοτώθηκαν στις ταραχές στην Αίγυπτο και απηύθυνε έκκληση για ηρεμία κατά τις διαμαρτυρίες.

Ελ-Μπαραντέι: «Να φύγει ο Μουμπάρακ έως την Παρασκευή»


Στο πλευρό των διαδηλωτών βρίσκεται ο Μοχάμεντ Ελ-Μπαραντέι, ο οποίος δήλωσε μέσα από τη συχνότητα του δορυφορικού δικτύου Αλ Αραμπίγια ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ πρέπει να αποχωρήσει από την εξουσία το αργότερο έως την Παρασκευή.

«Οι Αιγύπτιοι θέλουν να τελειώνουν μαζί του σήμερα, διαφορετικά το αργότερο ως την Παρασκευή» δήλωσε ο Ελ-Μπαραντέι, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εάν δεν προηγηθεί η αποχώρηση του Μουμπάρακ.

«Η Παρασκευή ονομάσθηκε 'η ημέρα της αναχώρησης'» τόνισε ο τιμηθείς με Νόμπελ Ειρήνης, πρώην γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), ο οποίος επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στο Κάιρο για να ηγηθεί της μετάβασης.

Ο Ελ-Μπαραντέι παραχώρησε επίσης συνέντευξη στον Ρόμπερτ Φισκ της εφημερίδας Independent που καλύπτει τα γεγονότα στο Κάιρο, λέγοντας ότι «εάν ο Μουμπάρακ θέλει να σώσει το τομάρι του, καλά θα κάνει να φύγει».

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να γίνει πρόεδρος, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν είναι διατεθειμένος να ασκήσει την προσωρινή προεδρία μέχρι τη διεξαγωγή εκλογών, απάντησε: «Εάν υπάρχει συναίνεση εκ μέρους όλων γι' αυτά που θα πρέπει να κάνω γι΄αυτούς ... θα το κάνω».

Οι ισλαμιστές Αδελφοί Μουσουλμάνοι ανακοίνωσαν, ταυτόχρονα την Τρίτη ότι γνωστοποίησαν στην αιγυπτιακή κυβέρνηση ότι θα αρχίσουν συνομιλίες για τη μετάβαση στη δημοκρατία μόλις παραιτηθεί ο Μουμπάρακ.

«Το πρώτο αίτημά μας είναι να φύγει ο Μουμπάρακ. Μόνον έπειτα απ' αυτό μπορεί να αρχίσει διάλογος με το στρατιωτικό κατεστημένο για τις λεπτομέρειες μιας ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας» δήλωσε ο Μοχάμεντ αλ-Μπελτάγκι, πρώην βουλευτής των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Σε κάθε περίπτωση είναι ασαφές εάν το κάλεσμα της νέας κυβέρνησης για διάλογο με όλα τα πολιτικά κόμματα αφορούσε και τη μεγαλύτερη αντιπολιτευόμενη οργάνωση, τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, η οποία έχει τεθεί εκτός νόμου από τις Αρχές.

Ορισμένες οργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες και οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, όρισαν τον Μοχάμεντ Ελ-Μπαραντέι ως επικεφαλής των συνομιλιών με το στρατό και με άλλα μέρη.

Ωστόσο, ο Ελ-Μπαραντέι αντιμετωπίζει επιφυλάξεις μέσα στη χώρα επειδή έχει περάσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, περιλαμβανομένου του διαστήματος που ήταν επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας του ΟΗΕ (IAEA).
Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1
Ο ΕΛ ΜΠΑΡΑΝΤΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ .

From HEIL GAP
Φωτογραφία από διαδίκτυο
http://media.washtimes.com/media/image/2010/08/01/20100801-183922-pic-345657115_s640x488.jpg?895ff25c2ca704a648ce15dea084090dc956a8c6

Ο επικεφαλής ( το μαντρόσκυλο) της επιτροπής πυρηνικού έλεγχου του ΟΗΕ, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, παράτησε τον άνετο αφορολόγητο τρόπο ζωής του στη Βιέννη την περασμένη εβδομάδα , για να πετάξει προς την Αίγυπτο και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τον ηγέτης των ημερών της αντιπολίτευσης , μετά από μια πολύ μεγάλη διαδήλωση η οποία απείλησε να σαρώσει τον δικτάτορα της χώρας, ο οποίος υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ που χρηματοδοτεί τον στρατό του .

Όμως, παρά τον κατ οίκον περιορισμό του όπως ο ίδιος δραματικά μας πληροφορεί , κανένας δεν είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσει το αν έχει πράγματι ποτέ συλληφθεί - Ο Ελ Μπαραντέι αδυνατεί να κερδίσει την συμπάθεια των Αιγύπτιων αντικαθεστωτικών οι όποιοι μόλις τώρα έχουν ακούσει για τις πράξεις του και δεν έχουν ακόμη ιδέα για τις περίφημες εκθέσεις που έκανε στην ξακουστή θέση του.

Προωθείται όμως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης του Al Jazeera, ως ένα βασικό σχήμα της αντιπολίτευσης . Εμφανίστηκε δε σήμερα σε ένα συλλαλητήριο στο κέντρο του Καΐρου μαζί με τους εξτρεμιστές , ψευδό "Αδελφους Μουσουλμάνους" - των οποίων η ιστοσελίδα ήταν η μόνη που δεν την έκλεισαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απαγόρευση του internet - που ισχυρίζονται ότι έχουν εντολή να συνδιαλλαγουν για το λαό.

Αλλά κανείς δεν του έδωσε καμία μα καμία προσοχή η σημασία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μοιάζει με ένα τυφλό όργανο της κυβέρνησης που θα αποτελείται από Μουμπάρακ, Ελ Μπαραντέι και την Μουσουλμανική Αδελφότητα και ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης, αλλά ο λαός της Αιγύπτου δεν είναι τόσο εύκολο να ξεγελαστεί.

Ο Ελ Μπαραντέι έχει επιλεγεί σαν μαριονέτα τους σε αυτή τη διαδικασία εξομάλυνσης και είναι το αποτέλεσμα παρασκευασμάτων τουλάχιστον 15-20 χρόνια (μια γενιά) της CIA.
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι έχει ζητήσει από τον αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ να παραιτηθεί υπέρ του ανδρεικέλου της παγκοσμιοποιησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι που τώρα ετοιμάζεται να ενεργήσει ως Ο Μαγικός Αυλός του Βολφγκανγκ Αμαντεους Μότσαρτ ( όπερα που η πλοκή της υπονοείται πως εκτυλίσσεται στην αρχαία Αίγυπτο, ωστόσο δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια η εποχή ή ο τόπος.) για μια επανάσταση που έχει τεθεί υπό ομηρία από την παγκόσμια ελίτ.

Μιλώντας με τους συναδέλφους του ΚΠΑ το μέλος Christiane Amanpour, Μπρεζίνσκι είπε αυτή την εβδομάδα στο ABC News », ότι ο Μουμπάρακ θα πρέπει να πειστεί να εγκαταλείψει την εξουσία , και ότι η συμβουλή αυτή είναι προς το συμφέρον του, καθώς και προς το συμφέρον όλης της Αιγύπτου και ότι ήδη θέτει σε κίνηση μια διαδικασία η οποία θα τον διευκολύνει σε αυτό. "

Παρά το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι προειδοποίησε για "παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» κατά τη διάρκεια συνάντησης ΚΠΑ πέρυσι που απείλησε να ανατρέψει την υφιστάμενη διεθνή τάξη, είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι απευθύνει έκκληση για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένας υπάκουος δούλος στη νέο-ελίτ της παγκόσμιας τάξης.

Έγινε γνωστό στους κύκλους της παγκοσμιοποίησης του Brzezinski, τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια ότι η Αίγυπτος παραπαίει στο χείλος μιας εξέγερσης και ότι μια άλλη πολιτική οντότητα θα καλύψει το αναπόφευκτο κενό εξουσίας, αν η ελίτ δεν βγει μπροστά από το παιχνίδι.
Γι 'αυτό η αμερικανική πρεσβεία και εκπαιδευμένοι ηγέτες ανταρτών θα διεισδύσουν στις ομάδες της αντιπολίτευσης από την αρχή, καθώς αποκάλυψε το Σάββατο η Telegraph.

Ανώνυμος είπε...

part 2
Οι γεωπολιτικοί ελιγμοί των ΗΠΑ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι η εξέγερση στην Αίγυπτο καθοδηγείται από γνήσια παράπονα σχετικά με την απότομη αύξηση των τιμών των τροφίμων, της υψηλής ανεργίας, της βιαιότητα της πολιτικής και ότι το δίκαιο του λαού κατάφερε και ανέτρεψε τα 30 χρόνια δικτατορίας.

Ωστόσο, εάν οι διαδηλωτές επιτρέπουν στον ψευτοπολιτικό της παγκοσμιοποίησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να καταλάβει την εξουσία, ώστε οι ενέργειές τους να είναι μάταιες και τελικά άνευ αξίας, τότε ……… …………. ………

Ελ Μπαραντέι χρησιμεύει για το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων, η οποία την Παρασκευή εξέδωσε ένα δελτίο τύπου διαμαρτυρόμενη για την απόφαση εξ ονόματος των αιγυπτιακών αρχών , να θέσουν Ελ Μπαραντέι κατ 'οίκον περιορισμό.

Η Διεθνής Ομάδα Κρίσεων είναι μια σκιώδη ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) που έχει ετήσιο προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι το απαιτούμενο bankroll από τους ομοίους του Carnegie, το Ford Foundation, το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, καθώς και George Soros . Ανοίξτε «OPEN SOCIETY INSTITUTE” O ίδιος ο Σόρος είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οργάνωσης . Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σημαντική γεωπολιτική ομάδα καθοδήγησης για την παγκόσμια ελίτ.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος Ελ Μπαραντέι τους έχει προετοιμαστεί για να διευθύνει την μετά-Μουμπάρακ κυβέρνηση θα πρέπει να κρούσει κώδωνα του κινδύνου που θα ηχεί στα αυτιά του κάθε διαδηλωτή που διαμαρτύρεται στο όνομα της προσπάθειας να παλέψει για την Αίγυπτο μακριά από τα νύχια ενός νέου ελέγχου της παγκόσμιας τάξης.
HEIL GAP ( or mind the GAP )