ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.11

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

From HEIL GAP
«Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (EDL) θα πραγματοποιήσει πορεία στο Luton, το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου του 2011, 2 16:00
Η αγγλική Αμυντική συμμαχία είναι αποφασισμένη «να τα φέρει όλα πίσω εκεί όπου άρχισαν." Αυτή η διαμαρτυρία δεν είναι μόνο για την υποστήριξη της συνεχούς αγώνα της EDL για την Ισλαμοποιηση αυτού του μεγάλου έθνους. Είναι, επίσης, ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές δυνάμεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα μέλη μας με συνολική έλλειψη σεβασμού και με την ελπίδα πως θα σιγάσει κάθε ελευθερία του λόγου. Εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να σιωπήσουμε. Εμείς ποτέ δεν θα παραδοθούμε. Να είστε εκεί.»
Η διαδήλωση κατά του Ισλάμ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου του 2011 14:00-16:00 στο κέντρο του Λούτον. Μέλη του EDL, τόσο στη γερμανική όσο και ολλανδική Αμυντική συμμαχία καθώς και το εβραϊκό τμήμα της EDL έχουν υποσχεθεί στήριξη, με χιλιάδες κόσμο που αναμένεται να τους επευφημήσουν.
Στη σελίδα του Facebook το EDL λέει για την ένσταση δράσης κατά «της Ισλαμοποιηση Αγγλίας και" των αστυνομικών δυνάμεων και φιλελεύθερων dhimmis ( οι πληρώνοντες φόρο υποτελείας στην μουσουλμανική εξουσία ) πολιτικών της χώρας που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται στην EDL μέλη με συνολική έλλειψη σεβασμού ". EDL FaceBook σελίδα Αγγλική ιστοσελίδα
http://www.facebook.com/English.Defence.League.EDL?ref=ts

Και γιατί άραγε διαμαρτύρονται εκεί πέρα στο βρετανικό νησί? .
Μάλλον γιατί κατάλαβαν τα παιχνίδια της ερμαφρόδιτης βρετανικής πολίτικης , η οποία αλόγιστα ξοδεύει ανθρώπινο αίμα και τεραστίους οικονομικούς πόρους , στους πόλεμους της στις μουσουλμανικές χώρες , ενώ παράλληλα έχει καταντήσει την Αγγλία σφηκοφωλιά των ταλιμπαν , οι οποίοι ζουν με τα κοινωνικά επιδόματα που αρπάζονται κυριολεκτικά από τις τσέπες των βρετανών φορολογουμένων.
Διαμαρτύρονται εναντίον των ισλαμιστών που με τους χαζονομους κατάφεραν και κατέκτησαν τον δήμο του ανατολικού Λονδίνου , εναντίον αυτών που κλέβουν βιάζουν , αρπάζουν λευκά κορίτσια και τα αναγκάζουν δια της βίας να εκπορνεύονται, που λεκιάζουν με τα βρώμικα και βάρβαρα έθιμα τους τον ευρωπαϊκό πολιτισμό , και σαν αντάλλαγμα όλων αυτών προτιμούνται και προωθούνται στις θέσεις εργασίας βάσει του νόμου «περί μειονοτήτων» , ( ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ , ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ) με αποτέλεσμα να κλείσει ερμητικά πλέον η πόρτα της εργασίας για τον κάθε γηγενή βρετανό πολίτη . 
Πάντως ελπίζω να μην προκληθούν επεισόδια , εξαιτίας του ότι την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε απόπειρα δολοφονίας ενός ηγετικού στελέχους της λίγκας από μουσουλμάνο .
Συγκεκριμένα ένας από τους ηγέτες της EDL ο Kevin Carrol έγινε στόχος των μουσουλμανικών συμμοριών στο Luton και πυροβολήθηκε από μουσουλμανικά αποβράσματα που ήταν ντυμένα με πλήρη τζιχάντ (πολεμική) περιβολή . 
Η EDL, για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια προ-βρετανική οργάνωση, κατά των ισλαμικών εξτρεμιστικών ομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο , που μάχεται τους μουσουλμάνους οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία και να μετατρέψουν την Αγγλία σε έναν μουσουλμανικό υπόνομο , και είναι υπέρ της υπάρξεως του κράτους του Ισραήλ . Δεν θα με εξέπληττε όμως αν εμφύλιοι πόλεμοι ξεσπούσαν σε όλη την Ευρώπη, λόγω της παλίρροιας της μετανάστευσης των μουσουλμάνων που συνεχώς εντείνουν τις διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων που ζουν εδω.
Διότι η Μουσουλμανική μετανάστευση θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από χρόνια. Όμως επιτέλους χαίρομαι διότι εκεί κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν τους χωρίζουν οι τρόποι χαιρετισμού των άλλων , οι δε άλλοι δεν ενδιαφέρονται εάν μεταξύ τους θα υπάρχουν και αλλοεθνείς υποστηρικτές , μπροστά στο γενικό αίτημα για την απόκρουση της ισλαμοποιησης της Ευρώπης . Και έτσι θα είναι όλοι ενωμένοι στο Λούτον .
Να είστε εκεί , έστω και νοερά .

E E EDL NO SURRENDER!!!

HEIL GAP

ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ EDL
http://edl-nottingham.co.uk/forum/viewtopic.php?f=10&t=14

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρα από εδώ , σας ξαναστέλνω το άρθρο διορθωμένο και κάνοντας πλέον link προς το ΛΗΜΕΡΙ εφ όσον δημοσιεύσατε το προηγούμενο άρθρο περί EDL .
Αν και το να παραπέμψω προς την εγκληματικότητα δεν ήταν από έλλειψη τακτ αλλά γιατί στα εκεί έχω κάνει σχόλια κατω από το άρθρο μου και εαν κάποιος έβλεπε τις ώρες δημοσίευσης της είδησης θα αντιλαμβανόταν ότι εκεί πρωτοβγήκε η είδηση για τον Καμερον, όμως θάφτηκε και ακόμη είναι θαμμένη , την πήραν όμως κάποιοι άλλοι ( η δοθηκε) από εκεί ( αυτό κάλλιστα φαίνεται και από τις ώρες δημοσιεύσεων , καθότι UTC και GMT είναι ένα και το αυτό , απλώς το πρωτο εχει αντικαταστήσει εδώ και είκοσι χρόνια το GMT , η δε τοπική χειμερινή ώρα Ελλάδος είναι UTC+2
΄ Η διαφορετικά GMT+2 ωρες , δεν πειράζει όμως που αύριο θα το βρω δημοσιευμένο σε συγκεκριμένη εφημερίδα με άλλη φυσικά και πλαστογραφημένη υπογραφή , αυτή του τύπου που το έκλεψε , και μετά από τρεις ήμερες μπορεί να το ακούσετε και στην TV . ( ΒΕΛΓΙΟ . Αρμενικό και λοιπά ).
ΕΑΝ φυσικά θέλετε και ταιριάζει με θεματολογία σας μπορείτε να δημοσιεύσετε το διορθωμένο παραπέμπων προς το ΛΗΜΕΡΙ αυτό άρθρο για david Cameron , αλλά σας παρακαλώ όχι και αυτά που σας γράφω εδώ , γιατί δεν αφορούν κανέναν άλλον παρά την ιδική σας ενημέρωση , και ούτε θα βγει και κανένα κέρδος εάν τυχόν διαρρεύσουν .
Εξ αλλού με ότι έχω γράψει προσπαθώ να βοηθήσω και εγώ εάν μπορώ να γινει κάτι καλό για αυτή την πατρίδα , και όσο την προσωπική μου άποψη, περί του δικαιώματος κάποιου να χαιρετά όπως αυτός θέλει , κατά την στιγμή που συνεισφέρει σε ένα κοινό σκοπό για το καλό της χωρας μας , θέση που ενόχλησε κάποιους , ε αυτή είναι η γνώμη μου και αυτήν θέλησα να εκφράσω .
Αυτό μάλλον το τελευταίο πείραξε πολλούς .
HEIL GAP (or mind the GAP)

Εδώ παίρνει τέλος και το HEIL GAP
Χαιρετισμούς σε όποιους τους άρεσε.

Ανώνυμος είπε...

part 1
O ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΚΟΤΗΤΑΣ «ΑΠΕΤΥΧΕ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ .

Μια ωρα πριν από την εναρξη της διαδήλωσης της ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ , ΣΗΜΕΡΑ 1400 UTC στο Λουτον διαβάσαμε στο EDL facebook την ακόλουθη είδηση.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας "απέτυχε" και θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να αγκαλιάσετε τις βρετανικές αξίες μας, λέει ο Ντέιβιντ Κάμερον .
Βρετανοί μουσουλμάνοι πρέπει να προσυπογράψετε για την ενσωμάτωση των αξιών της ελευθερίας και της ισότητας .
Saturday 05 February 2011
THE TELEGRAPH
Από James Kirkup, πολιτικός ανταποκριτής 12:45 μμ GMT 5 Φεβρουαρίου, 2011

Φωτογραφία από διαδίκτυο
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/Official-photo-cameron.png/477px-Official-photo-cameron.png

Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να αγκαλιάσουν τις βρετανικές αξίες μας, λέει ο Ντέιβιντ Κάμερον
Βρετανοί μουσουλμάνοι πρέπει να προσυπογράψετε για την ενσωμάτωση των αξιών της ελευθερίας και της ισότητας, Ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας "απέτυχε" και θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
Μπαίνοντας στην συζήτηση για την εθνική ταυτότητα και θρησκευτική ανοχή, ο πρωθυπουργός δήλωσε τέλος στην «παθητική ανοχή» των διαιρεμένων κοινοτήτων, και είπε ότι τα μέλη όλων των θρησκειών πρέπει να ενσωματωθούν στην ευρύτερη κοινωνία και να αποδεχθούν τις βασικές αξίες της .

Για να είναι Βρετανοί πρέπει να πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου και της θρησκείας, τη δημοκρατία και τα ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο ή τη σεξουαλικότητα, προσέθεσε.

Προειδοποίησε ότι οι ομάδες που αποτυγχάνουν να προωθήσουν τις βρετανική αξίες , δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσιο χρήμα και δεν να είναι σε θέση να συνεργαστούν με το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

part 2
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
http://tolimeri.blogspot.com/2011/02/blog-post_8959.html

Η ομιλία του, σε μια διεθνή διάσκεψη ασφάλειας στο Μόναχο, έρχεται μετά την αποκάλυψη από The Daily Telegraph ότι βρετανική υπηρεσία πληροφοριών εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τους φόβους της για την "μοναδική απειλή» των τρομοκρατικών επιθέσεων από ριζοσπαστικοποιημενους μουσουλμάνους Βρετανούς.

Επίσης σε σχετικό άρθρο στις 4 Φεβρουαρίου, 2011 =No more deals with Muslim extremists = ( όχι πλέον διαπραγματεύσεις με τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές ) δήλωσε , «Αυτό σημαίνει την εγκατάλειψη της έννοιας ότι οι διαφορετικές κοινότητες θα πρέπει να είναι σε θέση να ζήσουν σύμφωνα με τις δικές τους αξίες και παραδόσεις για όσο διάστημα παραμένουν στα πλαίσια του νόμου.
( εδώ θελω να σχολιάσω ότι αυτή η φράση ηταν ένα σοβαρότατο χτύπημα εναντίον των ισλαμικών αιτημάτων για εφαρμογή του νομού της Σάρια και στην Βρετανία , όπως ανάλογα προσπαθεί η CAIR στις ΗΠΑ.) "Σύμφωνα με το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας ενός κράτους, έχουμε ενθαρρύνει ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών να ζήσουν ξεχωριστές ζωές, εκτός του επικρατούντος καθολικού ρεύματος της κοινωνίας (mainstream)," ο κ. Κάμερον δήλωσε. «Έχουμε αποτύχει να παράσχουμε ένα όραμα της κοινωνίας εκείνης , στην οποία όλοι θα αισθάνονται ότι θέλουν να ανήκουν."

Όλες οι Βρετανοί , είπε, θα πρέπει να πιστεύουν στις βασικές αξίες της ελευθερίας και της ισότητας, και την ενεργό προώθησή τους.

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η πολυπολιτισμικότητα έχει προκαλέσει ένα συναίσθημα αδικίας , σε ορισμένα μέλη της λευκής κοινότητας. Ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία είναι «σωστά» καταδικαστέες, είπε. "Αλλά είναι το ίδιο απαράδεκτες όταν οι απόψεις ή οι πρακτικές αυτές προέρχονται από κάποιον που δεν είναι λευκός .

Η κυβέρνηση επανεξετάζει το σύνολο της στρατηγικής της για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τη συνοχή της κοινότητας εν μέσω ανησυχίας ότι το κράτος συνεργάζεται πολύ στενά με μουσουλμανικές ομάδες που δεν συμφωνούν πλήρως με τις φιλελεύθερες αξίες. Ο κ. Κάμερον δήλωσε ότι οι κοινοτικές ομάδες θα εξεταστούν στο μέλλον για να δει εάν αυτές προωθούν την δημοκρατία, της ισότητα και την ενσωμάτωση. Εκείνοι που αποτυγχάνουν τα «τεστ» θα κοπούν . "Δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα, είπε και δεν θα μοιράζεται με την σέσουλα από τους εκάστου υπουργούς».
HEIL GAP (or mind the GAP) (and this is the end )