ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.11

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ…ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑΡΡΑΛΕΟ…

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Κάιρο, λόγω των σημερινών εξελίξεων στην Αίγυπτο και κατόπιν συνεννόησης με την αιγυπτιακή ηγεσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Γραφείου του πρωθυπουργού αναφέρεται:

"Ο Πρωθυπουργός, είναι σε συνεχή επαφή με την αιγυπτιακή ηγεσία και προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός, σχετικά με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmud Abbas".

ΠΡΕΖΑ TV
5-2-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: