ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.11

Στους μεγάλους Εβραϊκούς οίκους ανέθεσε η κυβέρνηση τις αποκρατικοποιήσεις

Διευρύνει σε όλα τα πεδία τη συνεργασία της Ελλάδας, με τα μεγάλα Εβραϊκά μαγαζιά, η κυβέρνηση, πατώντας στα σίγουρα, αφού οι συγκεκριμένοι οίκοι "κατέχουν" το 99% του παγκόσμιου πλούτου. Είναι ώρα για πειράματα;


ο υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τους συμβούλους για την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στην Δημόσια Επιχείρηση Αερίου ΑΕ (ΔΕΠΑ) και στην Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ (ΕΑΣ). Ειδικότερα,
όσον αφορά στη ΔΕΠΑ, το έργο του χρηματοοικονομικού συμβούλου ανατέθηκε στις τράπεζες
Alpha Bank Α.Ε., N M Rothschild & Sons LTD και UBS Limited και του νομικού συμβούλου στη Δικηγορική Εταιρεία...
 Κουταλίδη. Οσον αφορά στην ΕΑΣ το έργο του χρηματοοικονομικού συμβούλου ανατέθηκε στην εταιρία KPMG Σύμβουλοι ΑΕ και του νομικού συμβούλου στη Δικηγορική Εταιρία Φορτσάκης, Διακόπουλος, Μυλονογιάννης & Συνεργάτες.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: