ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.11

O λόγος του Γιώργου είναι…”συμβόλαιο”.



“Οι συζητήσεις στην ΕΕ δεν σημαίνουν νέα μέτρα στην Ελλάδα”, διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός

Να καθησυχάσει τους πολίτες ως προς τη λήψη τυχόν νέων μέτρων επιχείρησε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός. Η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της και με το παραπάνω. Όσα συζητήθηκαν δεν μεταφράζονται σε νέα μέτρα για την Ελλάδα, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.
Ο κ.Παπανδρέου εκτίμησε ως δεδομένο το θέμα της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού δανείου, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι το ζήτημα αυτό θα είναι μέρος ενός ευρύτερου πακέτου που θα αφορά την ΕΕ. “Καταρχήν έχουμε μια θετική βούληση να υπάρξει ένα συνολικό πακέτο που θα αντιμετωπίσει και δικά μας θέματα”, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στη Σύνοδο επισήμανε πως στόχος είναι τις επόμενες εβδομάδες να ληφθούν αποφάσεις που θα θέσουν τέρμα στην κρίση χρέους της ΕΕ. Ο ίδιος ‘είδε’ την κρίση ως “ουσιαστική αφορμή μιας πιο στενής οικονομικής διακυβέρνησης”.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, ο κ.Παπανδρέου, σημείωσε πως δεν έχει ένα τέτοιο σενάριο στο μυαλό του, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, κάνοντας τις απαραίτητες για τον τόπο αλλαγές, για τις οποίες και θα κριθεί στο τέλος της. Επισήμανε μάλιστα πως το δίλημμα των εκλογών τέθηκε στις δημοτικές εκλογές και ως θέμα έχει πλέον κλείσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: