ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.11

ΣΟΚ!! Η Αίγυπτος δεν θα σωθεί, αναβλήθηκε η επίσκεψη Παπανδρέου.

Βασικά ήταν μια πρωτοβουλία χωρίς προηγούμενη συνεννόηση  με κανέναν και χωρίς να μεταφέρει κάποιο μήνυμα εκ μέρους της ΕΕ. Ήταν ένα ταξιδάκι δηλαδή  -δήθεν πρωτοβουλία- για προσωπική προβολή  και κονσομασιόν, με  όλα τα έξοδα πληρωμένα από το ελληνικό δημόσιο.  Παρόλα αυτά επιχειρήθηκε να περάσει επικοινωνιακά ο Παπανδρέου ως αγγελιοφόρος  της ΕΕ, τόσο στο εξωτερικό: Greek PM to take EU message to Egypt
όσο και στο εσωτερικό: Αποστολή Παπανδρέου στο Κάιρο.
Αφήνωντας κατά μέρος την περίπτωση Παπανδρέου και περνώντας  στο δια ταύτα  και στα σοβαρά, το κουαρτέτο για την Μ Ανατολή έχει συνάντηση αύριο και μεθαύριο η Λαίδη Άνιστπν  θα πάει εκεί ως ΥΠΕΞ της ΕΕ μεταφέροντας το μήνυμα της ΕΕ. Οπότε ο Παπανδρέου εκεί θα παρίστανε τον Μαιντανό όπως τα είπαμε εδώ: Μαϊντανός στην Αίγυπτο..

Όπως ανακοινώθηκε η επίσκεψη  Παπανδρέου θα πραγματοποιηθεί «μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες». 
Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων στην Αίγυπτο και μετά από σχετικές συνεννοήσεις με την αιγυπτιακή ηγεσία, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματιζόμενης για αύριο επίσκεψης του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Κάιρο.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «ο πρωθυπουργός, είναι σε συνεχή επαφή με την αιγυπτιακή ηγεσία και προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες».
Τέλος, ο πρωθυπουργός, σχετικά με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.
Η Αιγυπτος δεν θα σωθεί, αναβλήθηκε η επίσκεψη Παπανδρέου και οι Αιγύπτιοι τραβούν τα μαλιά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: