ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.11

Εμφύλιος σπαραγμός στην Αίγυπτο.

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου, καθώς ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών του Χόσνι Μουμπάρακ και αντικαθεστωτικών διαδηλωτών, όπως μεταδίδει το BBC.

Δυσοίωνες είναι οι ενδείξεις καθώς χιλιάδες φιλοκαθεστωτικοί εισήλθαν στην Πλατεία Ταχρίρ – το επίκεντρο των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων εδώ και εννιά μέρες – σπάζοντας οδοφράγματα που είχαν στήσει οι διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση του Μουμπάρακ.
Πολλές χιλιάδες υποστηρικτές του καθεστώτος Μουμπάρακ κατευθύνονται επίσης προς την πλατεία, αυτή την ώρα.
Τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι υποστηρικτές του Χόσνι Μουμπάρακ, κραδαίνοντας ρόπαλα και μαστίγια, εισέβαλαν ακόμη και πάνω σε άλογα και καμήλες στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, όπου συγκρούστηκαν με αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.
Μια αυτόπτης μάρτυς δήλωσε ότι διαδηλωτές της είπαν πως πιστεύουν ότι μερικοί από τους υποστηρικτές του Μουμπάρακ που βρίσκονται πίσω από τις σημερινές συγκρούσεις είναι αστυνομικοί με πολιτική περιβολή.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου, οι «έφιπποι οπαδοί» του Μουμπάρακ περικυκλώθηκαν και υποχρεώθηκαν να αφιππεύσουν.

Τα επικίνδυνα για την εξέλιξη των διαδηλώσεων επεισόδια με τους υποστηρικτές του Μουμπάρακ, ήρθαν λίγη ώρα μετά την έκκληση που απηύθυνε ο στρατός προς τους διαδηλωτές, να επιστρέψουν σπίτια τους, τερματίζοντας τις διαδηλώσεις.

Οι διαδηλωτές έχουν ήδη σχηματίσει αλυσίδα γύρω από την πλατεία Ταχρίρ, προκειμένου να συγκρατήσουν τους υποστηρικτές του Μουμπάρακ. Ο στρατός βρίσκεται ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μέχρι στιγμής παραμένει ουδέτερος.
Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν πως πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από τους φιλοκαθεστωτικούς, ενώ διαδηλωτές επιτέθηκαν εναντίον πλακάτ και πανό με συνθήματα υποστήριξης στον αιγύπτιο πρόεδρο.
«Το μήνυμά σας ελήφθη» τόνιζε σε ανακοίνωσή του ο στρατός απευθύνοντας έκκληση στους διαδηλωτές να επιστρέψουν σπίτια τους. «Τα αιτήματά σας έγιναν γνωστά… μπορείτε να επαναφέρετε την ομαλότητα στη ζωή της Αιγύπτου» προστίθεται στην ανακοίνωση του στρατού.


Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: