ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

Επείγουσα έκκληση Αιγυπτίων Διαδηλωτών

Kαλούμε όλες τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλους τους υπέρμαχους της ελευθερίας και όλα τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός της Αιγύπτου να παρέμβουν άμεσα και να υπερασπιστούν τις ειρηνικές μας διαδηλώσεις από τη βάρβαρη επίθεση της ασφάλειας εναντίον των διαδηλωτών. Σε αυτή την επίθεση χρησιμοποιούν όλων των ειδών τον οπλισμό (μαχαίρια, δακρυγόνα, μολότοφ, κλομπ εκκένωσης ηλεκτρισμού), προκειμένου να σπείρουν τον φόβο ανάμεσα στους διαδηλωτές. Όπλα τα οποία είναι παράνομα σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και ενάντια σε οποιαδήποτε αντίληψη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μέχρι σήμερα υπάρχουν πάνω από 270 νεκροί και τραυματίες και η αστυνομία συνεχίζει να προστατεύει τους υπεύθυνους αυτών των εγκλημάτων.
Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση έχει μπλοκάρει κάθε πρόσβαση στο internet αλλά και στην κινητή τηλεφωνία ώστε να εξασφαλίσει ότι οι φωνές μας δεν θα φτάσουν στα μέσα ενημέρωσης.
Χρειαζόμαστε την...

 υποστήριξη όλων των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και όλων των υπέρμαχων της ελευθερίας ανά τον κόσμο, ώστε να σταματήσει αυτή η σφαγή.
Αυτό που συμβαίνει στην Αίγυπτο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Σας καλούμε απελπισμένα να δείξετε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή σας στον αγώνα μας.
Κίνημα νεολαίας 6ης Απριλίου
Κίνημα Αιγυπτιακής Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: