ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.11

Σύμφωνο Οικονομικής Καταδίκης

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας για τους Γερμανούς, Οικονομική Διακυβέρνηση για τους Γάλλους και για τη χώρα μας Σύμφωνο Οικονομικής Καταδίκης….
Αδυνατώ να αντιληφθώ ποιός εχέφρων πολιτικός θα ψήφιζε μια εξομοίωση του Γερμανικού Συντάγματος όσον αφορά την οικονομία ,στη χώρα μας….
Είναι ποτέ δυνατόν μια αποβιομηχανοποιημένη χώρα, με δημοσιονομικά προβλήματα και νεκρωμένη Αγορά να έχει ίδιες προδιαγραφές με τη Γερμανική Οικονομία…;
Και μάλιστα να έχει κυρώσεις που δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική;
H αντίληψη και μόνο του διαφορετικού επιπέδου των δύο οικονομιών θα αποθάρρυνε και το πιο επίδοξο πολιτικό να συμφωνήσει με αυτό…..
Η χώρα μας χτύπησε το παγόβουνο και βυθίζεται….Αντί λοιπόν να δούμε τι να κάνουμε για να σώσουμε ότι μπορούμε, για να έχουμε ελπίδα στην επόμενη μέρα, συζητάμε για το πώς θα γίνουμε αξιόπλοοι σα τη Γερμανία,ενώ η πρύμνη μας είναι βυθισμένη….Και αν δε το καταφέρουμε να έχουμε κυρώσεις…..
Είναι επιεικώς ουτοπικό για να μη πώ γελοίο….
Οι αυτοσχεδιασμοί που επιχειρούνται τους τελευταίους μήνες σε πολλά επίπεδα εκ μέρους της Ενωμένης Ευρώπης θυμίζουν σε πολλές περιπτώσεις παράσταση κουκλοθέατρου…Ή δεν έχουν αντιληφθεί τη κρισιμότητα της κατάστασης ή εθελοτυφλούν…..Ότι κι αν συμβαίνει για εμάς είναι το ίδιο επικίνδυνο…. 

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: