ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.11

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΣΜΟ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ  ΟΤΙ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ «ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !!!»;
 
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ,
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
«ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ».
ΚΡΙΜΑ !!!  
Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης. καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να. πληρώσει .πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα!
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!
Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!
 
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ Η «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?????????» ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ........
 
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..........  
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ,
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ !!!!»  ΑΥΤΟΙ.

ΚΡΙΤΟΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: