ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.11

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ....... ΕΙΝΑΙ "ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ" ...... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!! ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ??

Γράφει το Μονόκλ

"ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ"
Ήρθε και το αναπόφευκτο! Από τον Μάρτιο του 2010 και πριν ακόμα διατελέσουμε και με την υπογραφή μας με το ακατονόμαστο Μνημόνιο υπό Υψηλή κηδεμονία και ωμά υπό ΚΑΤΟΧΗ των διεθνών αρπακτικών και δυναστών του μάταιου τούτου κόσμου όλα έδειχναν ότι η εκποίηση της χώρας θα ήταν νομοτελειακό επόμενο!
Σήμερα πλέον έγινε τοις πάσοι γνωστό ότι οι κηδεμόνες μας "απαίτησαν" και μάλιστα με περίσσιο θράσος την εκποίηση της Ελλάδας.
Είναι κάτι σαν λέμε " μπαίνουμε μέσα.... βγάλτε τον σκασμό είστε οι δουλοπάροικοι μας"
Αναρωτιέμαι πως αισθάνεται ο μέσος κομματικοποιημένος έλληνας στο άκουσμα αυτής της ωμής απαίτησης που πλέον είναι δεδομένη και δεν μπορεί κανείς να υπεκφύγει αυτής με τετριμμένα πολιτικάντικα περιτυλίγματα!

Είναι γεγονός ότι η κοινοβουλευτική χούντα μετά των δοτών ντόπιων συνδικαλιστικών φορέων ,την κρατική καταστολή ,τα αργυρώνητα γκεμπελικά ΜΜΕ διέσπασαν , φόβισαν , κατέστειλαν τις όποιες τυχών μέχρι πρότινος  διαφαινόμενες αντιστάσεις του λαού ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο βλέπει τις κατακτήσεις του να κατεδαφίζονται ανηλεώς.

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! 

Σήμερα ΑΠΑΙΤΟΥΝ την παράδοση της χώρας επί τοις πράγμασοι. απαίτηση που δεν περιέχει μόνον ΓΗ και ΥΔΩΡ αφού ο "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ" Δαρείος -ΔΝΤ έχει ήδη πιεί το αίμα το εργαζόμενου λαού μια και οι ντόπιοι λακέδες κυβερνήτες Σκύθες του ως τσανακογλύφτες το πρόσφεραν ανενδοίαστα ικανοποιώντας τις αιμοσταγείς ορέξεις του ! ….αλλά ζητούν/ά  πλέον και ΧΩΡΟ. 

ΖΗΤΟΥΝ Τον Χώρο που αιώνες τώρα τον διαφύλαξαν γενεές και γενεές προκειμένου συνεχιστεί το αέναο όνομα ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΖΗΤΟΥΝ Τον χώρο που έχει στα σπλάχνα του εκατόμβες θυσιασμένων ελλήνων στο όνομα της ελευθερίας ,της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης
ΖΗΤΟΥΝ Τον χώρο των πατέρων μας τον χώρο όπου γαλουχήθηκαν οι αιώνιες και απροσπέλαστες παγκόσμιες αξίες
ΖΗΤΟΥΝ Τον χώρο ................................ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .................. ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΥΓ: Ίσως έχει δίκιο ο Βερέμης και ο κάθε Βερέμης όταν υποστηρίζει στις ιστορικές διατριβές του ότι είμαστε «ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΙΑΣΜΑΤΑ»….. Ας το χωνέψουμε έχουμε διαβρωθεί ως λαός και δεν έχουμε καμιά σχέση με τα γονίδια των αγωνιστών πατέρων μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: