ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.11

Ελβετία για τους λίγους, καταστολή για τους πολλούς

Από το Μαρικάκι
Ποιον να πιστέψουμε τώρα; Το Spiegel σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οποίου μόνο στην Ελβετία οι καταθέσεις ελλήνων πολιτών ανέρχονται σε 600 δις (δυο φορές το χρέος της χώρας, τρεις φορές το ύψος των καταθέσεων εντός της χώρας) ή τους έλληνες τραπεζίτες οι οποίοι εκτιμούν ότι οι εν λόγω καταθέσεις ανέρχονται σε 40 δις; Οι εκτιμήσεις τους βέβαια αφορούν την μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό λόγω κρίσης εντός του 2010, αλλά το γερμανικό περιοδικό αναφέρεται γενικότερα στα ποσά των ελληνικών καταθέσεων που έχουν βρει καταφύγιο στις ελβετικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια.
Και ποιανών τα χρήματα είναι αυτά; Των μισθωτών, των συνταξιούχων, των κάθε λογής συντεχνιών που κινητοποιούνται γιατί υπόκεινται σε κάθε λογής φόρους και περικοπές προκειμένου να πληρώσουν τα σπασμένα των ελληνικών κυβερνήσεων και των συμφερόντων που αυτές στήριξαν και στηρίζουν; Ή μήπως της ελληνικής αστικής επιχειρηματικής και πολιτικής τάξης που έχει ασκηθεί στην φυγάδευση χρήματος προς το εξωτερικό με σκοπό την αποφυγή φορολόγησης, αν όχι και το ξέπλυμα;
Την ίδια ώρα όσοι τρώνε το βρίσιμο από κυβέρνηση και παρατρεχάμενους (μιλάμε για τους «κοπρίτες», «τεμπέληδες», «τζάμπα μάγκες» και «τζαμπατζήδες», «διεφθαρμένους» και γενικώς «βολεμένους» μισθοσυντήρητους φορολογούμενους) βλέπουν στο βίντεο της άσκησης «Καλλίμαχος» που διέρρευσε, τι ακόμα τους περιμένει.
Μάλιστα στο βίντεο που καταγράφονται στιγμιότυπα από τις ασκήσεις, υπάρχει άσκηση καταστολής πλήθους για τις περιπτώσεις διαδηλώσεων κι εξεγέρσεων. Απέναντι στα παρατεταγμένα ΜΑΤ του σεναρίου, ωρύεται ένα πλήθος κουκουλοφόρων που φωνάζει «ΣΥΡΙΖΑ» και επιτίθεται στους οπλισμένους ένστολους με στυλιάρια!
Έ, θέλει κι ερώτημα για ποιανού τη γούνα ετοιμάζονται τα ράμματα;
Σχετική επίκαιρη ερώτηση για το που το πάει η ελληνική κυβέρνηση και ποιους αφορούν οι ασκήσεις καταστολής πλήθους των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τι σημαίνει η συμμετοχή της Ελλάδας σε δυνάμεις επέμβασης σε τρίτες χώρες, έχει κατεθέσει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας. Η ερώτηση θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Για να δούμε τι θ’ απαντήσei o Ευάγγελος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: