ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Καρατζαφέρης “κλέβει” ρεύμα από τη ΔΕΗ

Ο σεβαστός πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Τηλεάστυ», Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δίνει μάχη από τη Βουλή και από τηλεοράσεως για να σωθεί αυτή η άμοιρη χώρα που της έχουν πιει το αίμα, “κλέβει” ρεύμα από την ΔΕΗ!
Το ρεύμα δεν το θέλει για να φωτίζει το σπίτι ή το κόμμα του αλλά για να εκπέμπει το «Τηλεάστυ» από την Κοζάνη. Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού που έχει τοπική και όχι περιφερειακή εμβέλεια -όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθηναϊκά κανάλια που εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν έχουν ιδιοκτήτες προέδρους κομμάτων- σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας στην Κοζάνη είναι παράνομη και ως εκ τούτου τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αφού εκπέμπει παράνομα, άρα “κλέβει” παράνομα ρεύμα από τη ΔΕΗ για να εκπέμπει. Ναι ή όχι; Ναι, αποφάνθηκε η Εισαγγελία Κοζάνης.
Ολα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου xρόνια όταν ο πρόεδρος του «Κόμματος Καταναλωτών Ελλάδος» Νίκος Τσουκανάρας με έδρα την Θεσσαλονίκη προσέφυγε στην Δικαιοσύνη για παράνομη εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού σε Κοζάνη και Καστοριά. Ο Ν.Τσουκανάρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και στις εισαγγελικές αρχές Καστοριάς και Κοζάνης. Δήλωνε τότε ο Ν. Τσουκανάρας: «Ο τηλεοπτικός σταθμός Τηλεάστυ είναι ιδιοκτησίας ΛΑΟΣ και γεννιέται το ερώτημα πως ένα κόμμα που εκπροσωπείται στο ελληνικό Κοινοβούλιο δικαιούται μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού να παρανομεί»!
Θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα και με περισσότερα στοιχεία…
πηγη

2 σχόλια:

ILIAS είπε...

«Θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα και με περισσότερα στοιχεία».
Βρέστε ρε παιδιά τα περισσότερα στοιχεία και μετά γράψτε την ανάρτηση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να καταλάβουμε κι εμείς τον τρόπο που «κλέβει».
Πολύ Γκαιμπελισμός, δεν βρίσκετε!

Ανώνυμος είπε...

Αν κλέβει, πίσσα και πούπουλα.
Αν οχι, το ψεμα ειναι αλλη μια αποδειξη ανικανοτητας να δουμε φως στο τουνελ.