ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.11

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΞΑΝΑ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΣΚΑ(Ε)Ι" ΜΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Με εσωτερική κινητοποίηση της ομάδας δράσης των Ανένταχτων Πατριωτών αποκλείστηκε συμβολικά για περισσότερο από μιά ώρα, την Τρίτη το βράδυ, την ώρα προβολής της γνωστής εχθρικής προπαγάνδας η είσοδος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ που την φιλοξενεί.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή... Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσουν, να συνταχθούν μαζί μας για την επόμενη Τρίτη στις 9 το βράδυ στο ίδιο σημείο. Εξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Καλούμε δε Ενώσεις, Συλλόγους, Φορείς, που διαπνέονται από τα ίδια ιδανικά κι έχουν τις ίδιες ανησυχίες μαζί μας να πλαισιώσουν το κάλεσμα μας για να μαζικοποιήσουμε την Αντίσταση και τον Αγώνα μας...

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ εκεί που "Σκάει" μύτη η προδοσία...
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: