ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.11

ΑΜΑΝ! ΠΙΑ……….. !!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ... ΓΚΕΓΚΕ?? Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ενώθηκαν και συν-διαμαρτυρήθηκαν οι: εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ, Γιατροί, Φαρμακοποιοί και άλλοι πολίτες (κάλεσμα από την κίνηση ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ).
Σπουδαία κατάκτηση… Εν έτη 2011 το να βγούμε να διαμαρτυρηθούμε μαζί, 1000 πολίτες διαφορετικού επαγγέλματος ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, είναι ένα απίστευτο γεγονός!!!
Γιατί θεωρείται σπουδαία η κατάκτηση; Γιατί η αριστερά «έχει κάποια μικρά προβληματάκια» και τα συνδικαλιστικά όργανα είναι πουλημένα. Αυτοί και μόνο φταίνε που βρεθήκαμε στο 0 προσπαθώντας με αυτό-οργάνωση να ανακαλύψουμε ξανά τον τροχό.
Δεν ήθελα να γράψω κάτι για τη χθεσινή συγκέντρωση, είχε συμμετοχή, ήταν μια καλή ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία -κάτι πήγε να αρχίσει από τους φοιτητές της ιατρικής, έπεσαν και λίγα χημικά, αλλά αμέσως από τα μεγάφωνα έσπευσαν να μας ενημερώσουν ότι η διαμαρτυρία μας είναι ειρηνική, μας έβαλαν και μουσική δωματίου για να κατευνάσουν τα πνεύματα
(Στην Κερατέα γίνεται πόλεμος κι οι βάρβαροι δεν καταλαβαίνουν Χριστό κι εμείς θέλουμε να τους ταρακουνήσουμε με τις ειρηνικές διαδηλώσεις μας)!!! Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που αποφάσισα να γράψω.. 
Ήταν και το ΠΑΜΕ στη χθεσινή διαμαρτυρία!!!! Αυτό ήταν η μεγάλη έκπληξη. Πώς και ενώθηκε με τους λοιπούς η άρια φυλή; Πώς αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν παρέα με τους κοινούς θνητούς;
Έπιασα μια συζήτηση με μια κοπέλα στη συγκέντρωση, της είπα αν υπήρχε αριστερά δεν θα χρειαζόταν μόνοι μας, εμείς οι απλοί άνθρωποι, να καταβάλλουμε τόσες προσπάθειες για να ενωθούμε (αναφερόμουν στις κινήσεις ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και διόδια). Και μου απαντάει με την αίσθηση ανωτερότητας που χαρακτηρίζει τους αριστερόφρων: Μα πίσω απ’ όλες αυτές τις κινήσεις η αριστερά βρίσκεται!!!!!
Έτσι εξηγείται.. να γιατί ήρθε στην συγκέντρωση των ενωμένων πλέον πολιτών το ΠΑΜΕ!!!
ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!
Ε, και θα μείνει στην ιστορία ως το ανέκδοτο της χιλιετίας!!
Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Αν πίσω απ’ όλες τις κινήσεις πολιτών βρίσκεται η αριστερά γιατί κρύβεται; Γιατί δεν το βροντοφωνάζει καμαρωτά; Γιατί όλες οι κινήσεις απλών πολιτών διαβεβαιώνουν ότι είναι αχρωμάτιστες/ακομμάτιστες; Ρητορικές οι ερωτήσεις, γνωστή η απάντηση. Γιατί αν έλεγαν ότι  είναι από πίσω, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ!!!!! Η ντροπή η ίδια κατάντησε η αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: