ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.11

"Θα' ναι μέρα μεσημέρι"...

Από το Μαρικάκι
Την ώρα που αυτοί μετακινούνται μέσα στην άνεση και την πολυτέλεια με μερσεντές και ακριβά υβριδικά με φιμέ τζάμια που τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι, την ώρα που οι ίδιοι δεν έχουν επωμιστεί το παραμικρό βάρος από την … κρίση(αφού το θέμα δεν είναι η δίκαιη μοιρασιά αλλά η αλλαγή του μοντέλου της κοινωνίας) η πολιτική του μνημονίου ήδη έχει προκαλέσει τρομακτική συμπίεση στο εισόδημα της πλειονότητας της κοινωνίας. Με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να μην μπορούν  ή να λυπούνται να πετάξουν ένα πανάκριβο πλέον εισιτήριο –μετά την κατά 40% ανατίμηση - για τη μετακίνησή τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε συνθήκες υποβάθμισής τους ελέω κρίσης. Είτε πρόκειται για τη  βασική καθημερινή μετακίνηση από και προς τη δουλειά τους, είτε για τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Πολλώ δε μάλλον που ακόμα και στα μέσα «πολυτελείας» όπως το μετρό, η μετακίνηση σε συνθήκες αιχμής είναι πλέον άθλος: ο συνωστισμός είναι στα εκ των ων ουκ άνευ, καθώς ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός επιβατών χρησιμοποιεί το μετρό χωρίς να έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια. Γενικότερα, πολύς περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί τα μέσα λόγω και της αύξησης των καυσίμων, μεταξύ άλλων. Στα εξίσου υπερσυνωστισμένα λεωφορεία μετακινείται κανείς- τις ώρες αιχμής πάντα - σε συνθήκες χαλκομανίας μην μπορώντας καν να ανασάνει.
Παραταύτα, η κυβέρνηση στον κοινωνικό πόλεμο που έχει ανοίξει προσθέτει διαρκώς επίπεδα δυσκολίας για τον μέσο και τον ασθενέστερο οικονομικά πολίτη. Για την «ανομία», όπως την αποκαλούν οι μεγαλοσχήμονες παπαγάλοι, που η ίδια δημιούργησε με την κοινωνικά μη νομιμοποιημένη πολιτική της, στέλνει τον κόσμο στα δικαστήρια να βρει το δίκιο του αφού η άρνηση καταβολής κομίστρου στις αστικές συγκοινωνίες (που μπορεί να μην είναι και άρνηση αλλά απλώς αδυναμία) μετατρέπεται σε πλημμέλημα! Άντε καλέ, να την κάνετε και κακούργημα και μην ασχολείστε με τις μίζενς… Η πλάκα είναι ότι η μη κατοβολή κομίστρου χαρακτηρίζεται πράξη με «ιδιαίτερα μεγάλη ηθική απαξία» που «θέτει υπό σοβαρή διακινδύνευση την οικονομική και λειτουργική βιωσιμότητα του συστήματος», καθώς και «παραβατικότητα επηρεάζει εν τέλει και έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σύνολο των πολιτών και της κοινωνίας». Όταν οι υπουργοί αυτής και της προηγούμενης κυβέρνησης δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο χωρίς να φάνε «μπουκέτα» ή άγριο κράξιμο και νομοθετούν σε πλήρη αναντιστοιχία με το δίκαιο και με το κοινό αίσθημα όπως αυτό πηγάζει από την κοινωνική πραγματικότητα αυτή της  εξαθλίωσης που οι ίδιοι προκάλεσαν, ε, τότε το λιγότερο που μπορούν να περιμένουν είναι η συμμόρφωση. Αντιθέτως να είναι σίγουροι ότι δημιούργησαν μία ακόμη εστία ανάφλεξης…
Η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο και από την αντιμετώπιση του κινήματος κατά των διοδίων αφού πλέον η κυβέρνηση δίνει  στους νταβατζήδες το νομικό πάτημα που δεν υπήρχε για να κυνηγηθούν όσοι δεν πληρώνουν διόδια. Παράβαση του ΚΟΚ η μη πληρωμή των διοδίων στο εξής που επισρύει πρόσιτμο 200 ευρώ και χαρακτηρίζεται και «αποκλίνουσα συμπεριφορά».
Ήδη σημειώνονται αντιδράσεις το ΙΝΚΑ και ενώσεις καταναλωτών προχωρούν σε μαζική αγωγή κατά των διοδίων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την ώρα που όλος ο λαός μαστίζεται από την άγρια κρίση, το κλείσιμο της παραγωγικής επιχείρησης, την ανεργία, το βούλιαγμα της αγροτικής παραγωγής, τη φτώχεια και την υπερχρέωση, κάποιοι εργολάβοι, φαίνεται έχουν τον τρόπο, να διατηρούν την ασυλία για τα υπερκέρδη τους, σε βάρος όλου του Ελληνικού Λαού. Απειλούν μάλιστα να αλλάξουν και τον ΚΟΚ για να μετατρέψουν την Αστυνομία σε εισπρακτική εταιρεία των εργολάβων».
Και όπως σημειώνει η οργισμένη ανακοίνωση των Επιτροπών Ακρίβεια –Stop: «Ας μας βάλουν [φυλακή] αν τολμούν! Ας γενικεύσουν τη συνταγματική εκτροπή που εγκαινίασαν με το επαίσχυντο Μνημόνιο. Ας επιβεβαιώσουν πανηγυρικά ότι η Ελληνική Δημοκρατία μετατράπηκε σε Χούντα ελέω ΔΝΤ. Ας συνεχίσει να προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα ο κάθε κύριος Ρέππας, διώκοντάς μας ποινικά για 40 λεπτά του ευρώ, ενώ ο συγχωριανός του, ο κάθε κύριος Τσουκάτος, εξακολουθεί να την περνάει ζωή και κότα, και ενώ ο ελληνικός λαός ματώνει για να πλουτίζουν κι άλλο οι ξένοι και ντόπιοι τραπεζοτοκογλύφοι και αεριτζήδες.
Όλοι αυτοί έδωσαν τζάμπα τον πλούτο της χώρας, και ψήφισαν ασυλία για τον εαυτό τους και για την παρέα τους όσον αφορά τα πάρτι των δισεκατομμυρίων – με τη Siemens, με τα μπαταρισμένα υποβρύχια, με το Χρηματιστήριο, με τα δομημένα ομόλογα, με τα Βατοπέδια και πάει λέγοντας. Παίρνουν το ψωμί από το στόμα μας με τα αλλεπάλληλα μνημόνια. Και τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα. Ό,τι και να κάνουν, τελικά θα ’ναι μέρα μεσημέρι όταν φύγουν ντροπιασμένοι και κυνηγημένοι. Και, επειδή θα τα έχουν ξεπουλήσει όλα, δεν θα βρίσκουν ούτε ελικόπτερο»…
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: