ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.11

ΑΡΘΡΟ ΒΟΜΒΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ...

Το παρακάτω έγγραφο είναι ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ, η οποία ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!  Δείξτε το στον δικηγόρο σας για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την νομική ισχύ του παρακάτω κειμένου.
Το πρόβλημα δεν είναι αν το κείμενο είναι νομικά ορθό (είναι) αλλά το αν έχετε το θάρρος να το κάνετε εσείς (μάλλον το έχετε ειδικά αν πρόκειται για δικαστήριο με τράπεζα όπου κινδυνεύετε να σας πάρουν το σπίτι) και αν έχει το θάρρος να το κάνει ο δικηγόρος σας (εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα...)

θαλαμοφυλακας


==============================================

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΛΗΜ/ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
(ΚΠΔ 3,9, άρθρα 4-6 ν.1756/88, άρθρο 14 ν.1649/86, Συντ. 87 παρ.1-2, 93 παρ.4)

Του Κατηγορουμένου .............


Ενίσταμαι κατά της νομιμότητας συγκρότησης του παρόντος δικαστηρίου και της διεξαγωγής της σημερινής ......δίκης, στην οποία παρίσταμαι ως εφεσιβάλων με την αρ. ......έφεσή μου κατά της αρ......απόφασης του Μονομελούς (Τριμελούς) Πλη/κείου Αθηνών, με την οποία κατεδικάσθην .......διότι αυτές (η συγκρότηση και διεξαγωγή) διεξάγονται υπό καθεστώς βίαιης Κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος δια της παρανόμου εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ήτοι της Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας, που κυρίαρχα ανήκουν αποκλειστικά στον Κυρίαρχο Λαό (άρθρα 1, 5 παρ.2-3, 26, 52 Συντ.), από την Ελληνική Κυβέρνηση και μέρος της Βουλής των Ελλήνων σε ξένες δυνάμεις, με τρόπο που συνιστά την διάπραξη του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 134,134α), η οποία συνετελέσθη κυρίως- κι όχι μόνο- δια των άρθρων 10 παρ.α,β, 14 παρ.1-5, και Παραρτήματος (υπόδειγμα νομικής γνωμάτευσης) 4 παρ.11, της από 08-05-2010 Διεθνούς Δανειακής Σύμβασης και δι όλων των άρθρων του ν.3845/2010 (Μνημόνιο, που εμπεριέχεται αυτούσιο στην Σύμβαση-βλ. παρακάτω), καθώς και δια της 2ης παρ. της 1ης σελ. του παραρτήματος ΙV του άρθρου 1ου παρ.3 του ν.3845/2010, που υπεγράφησαν και ψηφίστηκαν, αφενός η Διεθνής Δανειακή Σύμβαση από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και αφετέρου ο νόμος με πλειοψηφία από την Ελληνική Βουλή, Αντισυνταγματικά και Παράνομα, χωρίς επιπλέον να τηρηθούν οι διατάξεις των άρθρων 28 παρ.2-3 και 36 παρ.2 του Ελληνικού Συντάγματος, παρόλο που και η ενδεχόμενη τήρησή των τελευταίων δεν εξαλείφει το αξιόποινο χαρακτήρα της Εσχάτης Προδοσίας των παραπάνω πράξεων (βλ. κατατιθέμενα στοιχεία).

Επιπλέον, η εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας (και των τριών της συστατικών) ομολογήθηκε πολλάκις από τον Πρωθυπουργό της χώρας από το επίσημο βήμα της Βουλής και σε άλλες δημόσιες κι επίσημες δηλώσεις του, καθώς και από κορυφαίους υπουργούς της Κυβέρνησής του (βλ. το στοιχείο «ομολογίες προδοσίας»).
Κατά συνέπεια, λόγω αδυναμίας νομίμου συγκρότησης του παρόντος δικαστηρίου, σύμφωνα και με τα άρθρα 87 παρ.1,2 και 93 παρ.4 Συντ. και άρθρα 7 παρ.1, 8 παρ.1, 20, 25 Συντ., αντικειμενικής -και υπό προυποθέσεις και υποκειμενικής- κατάλυσης της ανεξαρτησίας της δικαστικής συνείδησης του δικαστή - θεμελείου της απόδοσης Δικαίου- και αντικειμενικής έλλειψης Λαικής και Δημοκρατικής νομιμοποίησης του δικαστηρίου, στις παρούσες συνθήκες αναγκαστικής-έστω κι ακουσίας- εξάρτησης της δικαστικής συνείδησης από ξένες δυνάμεις και σε ευθεία αντιστοιχία των πολιτικών και δικαστικών συνθηκών της Προδοτικής Κυβέρνησης Τσολάκογλου στην διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής 1941-44

ΖΗΤΩ


Να αναβληθεί η συζήτηση και έκδοση απόφασης επί της παρούσας ένστασής μου, μέχρι εκδόσεως τελεσιδίκου αποφάσεως στην ΑΒΜ, Α10/1688/ 27-05-2010 μήνυση του Δημ. Αντωνίου ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος, η οποία πήρε τον αριθμό ΙΔ` 2010/19473/15-10-2010 στην Εισαγγελία Αθηνών, με την οποία μήνυσε για Εσχάτη Προδοσία -σύμφωνα με τα παραπάνω- την Ελληνική Κυβέρνηση που υπέγραψε την Δανειακή Σύμβαση και τους 172 βουλευτές που ψήφισαν τον ν.3845/06-05-2010 (Μνημόνιο), το οποίο περιέχεται αυτούσιο (και περιέχει την) στην Διεθνή Δανειακή Σύμβαση, όπως προκύπτει από το Προοίμιο παρ.6-7, άρθρο 3 παρ.4(γ) της Σύμβασης, σελ.4-5 της αιτιολογικής έκθεσης της Σύμβασης (*), άρθρο 1 παρ/1-3 του ν.3845/2010 και σελ.3 της αιτιολογικής έκθεσης του ν.3845/2010) και το περιεχόμενο του οποίου (Μνημονίου) συνετάχθη συνεπώς καθ` επιταγή και συμμόρφωση προς την προαναφερθείσα Προδοτική Διεθνή Δανειακή Σύμβαση.

(*) Η Διεθνής Δανειακή Σύμβαση αυτή δεν έχει ακόμα κυρωθεί με κυρωτικό νόμο από την Βουλή, κατά το άρθρο 28 παρ.2-3 του Συντάγματος!

Στοιχεία: 1) Αντίγραφα των αναφερομένων άρθρων της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου

2) Τις «ομολογίες προδοσίας»
3) Την αρ. 5872/12-11-2010 βεβαίωση κατάθεσης της μήνυσής μου κατά των Βουλευτών από την γραμματεία της Εισαγγελίας Χαλκίδος

Κοιν. Πρόεδρον του Αρείου Πάγου

Εισαγγελέαν του Αρείου Πάγου
Υπουργόν Δικαιοσύνης
Αθήνα.........Ο ενιστάμενος"



ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: