ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.11

Ο Papandreou στο αμερικανο-εβραϊκό λόμπι έδωσε στους "ανωτέρους" του την αναφορά των πεπραγμένων του

Ο Αμερικανός εντολοδόχος της κατοχικής διακυβέρνησης George Papandreou, ενημέρωσε σήμερα την "Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανο-Εβραϊκών Οργανώσεων" για το έργο του στην Ελλάδα. Η ομιλία του είχε αναμφισβήτητα χαρακτήρα απόδοσης λογαριασμού. Πολλοί εκ των παρευρισκομένων εβραίων ήταν εκπρόσωποι τραπεζών και μεγάλων οικονομικών τράστ. Ο Papandreou ενημέρωσε για τις μεταρρυθμίσεις που κάνει η Ελλάδα, για την κατάργηση κάθε δημόσιας προστασίας στα επαγγέλματα, για την κατάργηση κάθε εθνικής κυριαρχίας στην οικονομική ζωή της χώρας και για το προσεχές ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της. Τέλος κάλεσε το εβραϊκό κεφάλαιο να "στηρίξει" την Ελλάδα. Βεβαίως όταν μία χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, ο εβραίος προσπαθεί πάντα να την σπρώξει κι άλλο για να την καταβροχθίσει όταν πρέπει. Όταν η Ελλάδα έχει κρεμάσει ταμπέλες "Ξεπουλάμε", είναι προπαγανδιστική απάτη να γίνεται αναφορά σε "συνεργασίες". Μία συνεργασία θα μπορούσε να υποστηριχθεί αν και η χώρα μας είχε την πρόθεση εθνικής ανάπτυξης και κυριαρχίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται μόνο για εθνικό ξεπούλημα. Αυτό θέλουν και τα εβραϊκά τραστ που υπηρετεί ο κ. Papandreou. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: