ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.11

Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΣΜΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο επίτροπος Ολι Ρεν, δήλωσε ότι τον Ιούνιο θα ληφθούν οι αποφάσεις για την Ελλάδα και συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στην υλοποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων.
Ανάλογες απόψεις εξέφρασε και η Αγκελα Μέρκελ. Ο κ. Ρεν διευκρίνισε ότι με βάση το πόρισμα της τρόικας, η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα εισηγηθούν στη σύνοδο της ευρωζώνης της 14ης Ιουνίου μία δέσμη μέτρων για την Ελλάδα.
Ο Όλι Ρεν, ανέφερε ότι, το σημερινό μνημόνιο ασθμαίνει και η ύφεση έχει πάρει επικίνδυνα την ανηφόρα, προτίθενται να χαλαρώσουν κάπως τα λουριά για τη μείωση του ελλείμματος και να τονώσουν την ανάπτυξη επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο έτσι τις Βρυξέλλες. Ο επίτροπος αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τα νέα μέτρα και απλώς επισήμανε ότι «οι προκλήσεις τώρα είναι η αποτελεσματική εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων» και συνέχισε «είναι πρόωρη η ερώτηση για το νέο πακέτο στην Ελλάδα. Άλλωστε οι ανάγκες της χώρας για του χρόνου θα ξεκαθαριστούν από την τρόικα».
Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα «Το Κέρδος» ο κατάλογος των αιτημάτων της τρόικα βρίσκεται από χθες στα χέρια του Πρωθυπουργόυ, τον οποίο και παρουσίασε στις κατ' ιδίαν επαφές που είχε με 6 υπουργούς και τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.
Ο κατάλογος των αιτημάτων της τρόικα είναι ο εξής:
- Πώληση του υπολοίπου μεριδίου του Δημοσίου στον ΟΤΕ.
- Πώληση του 100% του ΟΠΑΠ.
- Πώληση του 17% της ΔΕΗ, ώστε το ποσοστό του ελληνικού Δημοσίου να φτάσει στο 34%.
- Εκχώρηση του management των ΕΛΤΑ.
- Πώληση ποσοστού της Αγροτικής Τράπεζας.
- Πώληση ποσοστού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
- Δραματική περικοπή κοινωνικών επιδομάτων και φοροελαφρύνσεων.
- Νέα επιβαρύνσεις στη φορολογία, σε στοχευμένες όμως περιπτώσεις
- Νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Υπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση αυτή είχε αντιδράσει δημοσίως η αρμόδια υπουργός Περιβάλλοντος κυρία Τίνα Μπιρμπίλη.
- Αναδιοργάνωση στον δημόσιο τομέα με κατάργηση οργανισμών - άρα και θέσεων.
- Ισχυρές διαβεβαιώσεις για πάταξη της φοροδιαφυγής.
- Πώληση περιφερειακών αεροδρομίων αλλά και εκμετάλλευση του «Ελ. Βενιζέλος».

Το πρόβλημα που φαίνεται να προκύπτει είναι ότι το τίμημα πώλησης της δημόσιας περιουσίας θα είναι αρκετά χαμηλό λόγω της χαμηλής χρηματιστηριακή τους αξίας. Κυβερνητικοί παράγοντες αποκάλυπταν επίσης στη εφημερίδα «Το Κέρδος» πως επιθυμία της τρόικας είναι τα ποσοστά μετοχών ΔΕΚΟ και τραπεζών που θα πουλήσει το Δημόσιο να αυξάνονται όσο περνά ο καιρός ώστε να είναι «όσο το δυνατόν μεγαλύτερα». Οι ίδιοι κύκλοι, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν ορισμένες εμπλοκές στη σημερινή αξιολόγηση της τρόικα, οι οποίες όμως «δεν θα αλλοιώνουν» το τελικό αποτέλεσμα.
Τέλος η κ. Μέρκελ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, υποστήριξε ότι «μέχρι να δημοσιοποιηθεί η έκθεση προόδου της τρόικας και αυτή η έκθεση εξετασθεί σε βάθος, κανείς δεν μπορεί να εκφράσει απόψεις για το ελληνικό ζήτημα», και τόνισε ότι «όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και η βασική μου συμβουλή είναι να κάνουμε το ένα βήμα μετά το άλλο». Ενώ για το ενδεχόμενο παροχής επιπρόσθετης βοήθειας προς τη χώρα μας ύψους 60 δισ. ευρώ, η γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ότι όλη η υπόθεση προήλθε από δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού και αμερικανικού τύπου.
Ανάλογη διάψευση έκανε και Το Υπουργείο Οικονομικών αναφέροντας ότι «η χώρα μας δεν κάνει καμιά συζήτηση προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για την έγκριση νέου δανείου στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ύψους 60 δισ. ευρώ». Αυτό τώρα εμείς γιατί δεν το πιστεύουμε......
expression-gr.

απο Βαθυ Πρασινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: