ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.11

ΕΚΤΑΚΤΟ:Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

μετά τη δολοφονία 44χρονου απο αγνώστους.Μέλη ακροδεξιών οργανώσεων επιχειρούν επιθέσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ στη συνεχή ροή προγράμματος του STOPCARTEL TV η στην ON DEMAND επιλογή.
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας που εντοπίζονται στις περιοχές 3ης Σεπτεμβρίου,Πατησίων,Πλατεία Βικτωρίας  και Αγιο Παντελεήμονα.Ομάδες κυρίως ακροδεξιών οργανώσεων επιτίθενται τόσο κατά αλλοδαπών όσο και κατά  γνωστών κτιρίων καταλήψεων.Στα επεισόδια παίρνουν μέρος και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Τα επεισόδια σχετίζονται με την άγρια δολοφονία  44χρονου απο αγνώστους τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο Μαιευτήριο προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.Εικάζεται ότι το στυγερό έγκλημα έχει διαπραχτεί απο διερχόμενη ομάδα αλλοδαπών.

stopcartel Newsdesk

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO EIKAZETE M'APESE!!XAXXAXAAXAXA,ALLODAPOI HTAN REEE!!!