ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.11

Η Γερμανία πιέζει αφόρητα τον Παπανδρέου να κηρύξει εκλογές


  • Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντάει αύριο τον Παπούλια
  • Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο, Τρίτη στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είδε τον πρόεδρο της ΤτΕ Γιώργο Προβόπουλο, από τον οποίο ζήτησε πανεθνική ενότητα για έξοδο της χώρας από την κρίση.
Ωστόσο, οι ραγδαίες εξελίξεις δεν σταματούν εδώ.
Αποκλειστικές πληροφορίες του olympia αναφέρουν ότι η Γερμανία πιέζει αφόρητα την ελληνική κυβέρνηση να πάει σε εκλογές!
Αυτή η είδηση ενισχύεται από πολλούς παράγοντες: Δεν είναι τυχαίο που στις κυριακάτικες εφημερίδες είχαμε νέες δημοσκοπήσεις, ενώ αύριο συγκαλείται και έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, μετά τη βόμβα Λοβέρδου, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Μην ξεχνάμε επίσης, ότι η τρόϊκα έχει κλείσει ήδη ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά για την ερχόμενη Παρασκευή, μια μέρα μετά την ανακοίνωση των οικονομικών θέσεων της παράταξης, το Ζάππειο ΙΙ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: