ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.11

Τι συζητούσε ο Γ. Παπανδρέου με το ΔΝΤ, τι έλεγε στην Ελλάδα

«Το ότι ήμουν σε επαφή με τον Ντομινίκ Στρος-Καν και με άλλους ηγέτες της Ε.Ε. δεν είναι ανακάλυψη, είναι δικιά μου δημόσια δήλωση από την αρχή» απάντησε ο πρωθυπουργός την Παρασκευή στη Βουλή.
Ο Γ. Παπανδρέου προσπάθησε να σταματήσει τον θόρυβο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός αποσπάσματος συνέντευξης του επικεφαλής του ΔΝΤ, ο οποίος μιλούσε σε γαλλικό κανάλι για «υπόγειες διαπραγματεύσεις» την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2009.
Τότε, όμως, ο πρωθυπουργός ούτε αναφερόταν ευθέως σε επαφές με το ΔΝΤ, ούτε μιλούσε για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας.
Χαρακτηριστικά, στα τέλη Οκτωβρίου, μετά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, έδειχνε ότι είχε επιλέξει να ακολουθήσει διαφορετική ρότα. «Το πρόγραμμα της τετραετίας το οποίο έχουμε είναι ρεαλιστικό. Δεν θα δημιουργήσει σοκ στην ελληνική οικονομία, διότι (…) εάν αυτή τη στιγμή, εν μέσω ύφεσης, πάρεις μέτρα ακόμα πιο περιοριστικά σε ό,τι αφορά εισοδήματα, σε ό,τι αφορά την κίνηση στην αγορά, σε ό,τι αφορά επενδύσεις, θα δημιουργήσουμε μια ακόμα βαθύτερη ύφεση».
*Την 1η Δεκεμβρίου συζητήθηκε το πρώτο νομοσχέδιο, για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση κοινωνικής αλληλεγγύης. «Είναι και ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους αυτούς που έλεγαν «δεν μπορούμε», «δεν γίνεται», «σας κοροϊδεύουν», «πού θα βρείτε τα λεφτά;». Τα βρήκαμε τα λεφτά! Οχι για να τα σπαταλήσουμε, αλλά γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη».
Δεν θα αναγκαστούμε να προβούμε σε στάση πληρωμών» δήλωνε στο CNN, ερωτηθείς εάν συνδέεται η περίπτωση της χώρας μας με του Ντουμπάι. «Είναι πολύ διαφορετική από το Ντουμπάι. Είμαστε κυρίαρχο κράτος. Είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης» έλεγε στις 3 Δεκεμβρίου. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, βρισκόταν κλιμάκιο του ΔΝΤ μαζί με εκπροσώπους της Κομισιόν, που διαπίστωναν «εκρηκτική δυναμική του χρέους».
*«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία πρώτη φορά από το 1974» επεσήμαινε στο υπουργικό συμβούλιο στις 9 Δεκεμβρίου. Την επόμενη ημέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωνε ότι ο Γ. Παπανδρέου ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές με τον πρόεδρο του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, «επειδή είναι σοσιαλιστής και παλιός φίλος».
«Τα σενάρια για την προσφυγή μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν υπάρχουν. Εγώ έχω επαφές και με τον Στρος Καν, αλλά για να συζητήσω τη γενικότερη οικονομική κατάσταση», ανέφερε απαντώντας στην «Ε» μετά το πέρας της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες στις 11 Δεκεμβρίου.
*Στις 17 Δεκεμβρίου το CNBC ρωτούσε για το χρέος με αφορμή τον υποβιβασμό της Ελλάδας στην κατηγορία ΒΒΒ. «Αυτή τη στιγμή, δεν αντιμετωπίζουμε χρηματικό πρόβλημα. Μπορούμε να πάμε στην αγορά και να βρούμε χρήμα, ίσως πιο ακριβό, ωστόσο, εξακολουθούμε να βρίσκουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση».
*Στις 28 Δεκεμβρίου επισκεπτόταν το νοσοκομείο «Αττικόν» και υποσχόταν προσλήψεις «τουλάχιστον 1.000 γιατρών και 3.000 νοσηλευτών».
*«Μια δύσκολη χρονιά κλείνει και έρχεται μια νέα. Ας την υποδεχθούμε όλοι με αισιοδοξία και ελπίδα. Με την προσμονή αλλά και με την ισχυρή πεποίθηση ότι το 2010 θα είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας, για την Ελλάδα, για τον Έλληνα πολίτη…» ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός για το 2010. Η συνέχεια γνωστή…
.
ΚΕ

www.politis-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: