ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.11

Μείωση διαφοράς με ελεύθερη πτώση

Aπό το «Π»
Συνεχίζεται η (δημοσκοπική) ελεύθερη πτώση των ποσο­στών του ΠΑΣΟΚ, σε πρωτό­γνωρα επίπεδα για κυβέρνηση ενά­μιση χρόνου. Δεν ωφελείται όμως η Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα επί­πεδα γύρω από το 20% (με «ταλα­ντώσεις» μεταξύ 19% και 21% τους τελευταίους μήνες). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η διαφορά μεταξύ των ποσοστών των δύο μεγάλων κομμά­των να «πέφτει», πλέον, κάτω από τα όρια του στατιστικού σφάλματος, το άθροισμά τους, όμως, να μην ξε­περνά το 40%.
Τα υπόλοιπα κόμματα δεν φαίνε­ται να κερδίζουν σημαντικά από την αδυναμία των δύο μεγάλων, αν και συνολικά συγκεντρώνουν 30% (!), όσο ακριβώς και το ποσοστό όσων δηλώνουν Αναποφάσιστοι ή ότι δεν θα ψηφίσουν ή ότι θα ψηφίσουν «Λευκό».
Πάντως, η σταθερότητά τους ή τα μικρά κέρδη που καταγράφουν ορι­σμένα, αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε πολλά από αυτά (ίσως και όλα τα μετρούμενα στην έρευνα αυτή) να εισέρχονται στην επόμενη Βου­λή. Ακόμα και το νεοσύστατο «Άρμα Πολιτών» του κ. Γιάννη Δημαρά!
Η αναποφασιστικότητα αξιόλογου ποσοστού των δύο μεγάλων κομμά­των και η μετακίνηση σημαντικών ποσοστών ψηφοφόρων τους, κυρί­ως προς το «Λευκό» και την Αποχή (και όχι προς κάποιο άλλο κόμμα), αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμε­να. Αποτυπώνουν όμως παράλληλα και προβληματισμό απέναντι στο σύνολο των σημερινών κομμάτων.
Γιώργος Αράπογλου, Γεν. Διευθυντής της Pulse RC

Σχετικές Φωτογραφίες
 
  • Μείωση διαφοράς με ελεύθερη πτώση
  • Μείωση διαφοράς με ελεύθερη πτώση
  • Μείωση διαφοράς με ελεύθερη πτώση

Δεν υπάρχουν σχόλια: