ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

Συνταξιούχος 76 ετών λύνει και δένει στη ΓΓΑ του Γερουλάνου και του Μπιτσαξή

Μπορεί χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι να βρίσκονται προ της εξόδου από το δημόσιο, όμως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν «κουνιούνται» με τίποτα από τις θεσούλες τους τις οποίες κατέχουν μάλλον παράτυπα αφού και συνταξιούχοι είναι και δεν ανήκουν στο δυναμικό συγκεκριμένης υπηρεσίας… αλλά έχουν… προσκοληθεί ως… δανεικοί από τον ΟΠΑΠ.Ο λόγος για έναν 76χρονο κύριο (δεν διαβάζετε λάθος αφού πρόκειται για γεννηθέντα το καλοκαίρι του 1935) ο οποίος δηλώνει προϊστάμενος νευραλγικού γραφείου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παρότι συνταξιούχος και παρά το γεγονός ότι δεκάδες υπάλληλοι της ΓΓΑ (συμβασιούχοι) βρίσκονται ένα βήμα πριν από την απόλυσή τους.
Την ίδια ώρα που οι Έλληνες αγωνιούν για το αύριο, ο ηλικιωμένος κύριος λύνει και δένει στη ΓΓΑ και μοιάζει πολύ περίεργο κατά πόσο η παρουσία του εκεί δεν έχει ενοχλήσει ούτε τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, ούτε και τον αρμόδιο υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη αλλά ούτε και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.
Ο εν λόγω κύριος βρίσκεται στο πόστο αυτό ως… δανεικός από τον ΟΠΑΠ, κάθε άλλο όμως παρά αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης όπως οι συμβασιούχοι της μιας μέρας (επίσης προέρχονται από τον ΟΠΑΠ) οι οποίοι την Τετάρτη θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης διεκδικώντας τα αυτονόητα.
Ανάμεσα στους δεκάδες αυτούς ανθρώπους, πολλοί είναι με πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά το αυτί των κ.κ. Γερουλάνου, Νικητιάδη και Μπιτσαξή δείχνει να μην ιδρώνει καθόλου. Και να χαίρονται την παρέα του 76χρονου συνταξιούχου ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει «κολλητός» των εκάστοτε κυβερνώντων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος έχει κατά καιρούς συμμετάσχει και σε πλήθος επιτροπών αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο δεν έχει κληθεί, ουδέποτε, να ελεγχθεί για το κατά πόσον εδικαιούτο να λαμβάνει τα χρήματα από τη «συμμετοχή» στις επιτροπές αυτές.
Σε αντίθεση με δεκάδες υπαλλήλους της ΓΓΑ οι οποίοι καλούνται σήμερα να επιστρέψουν χρήματα επειδή ξεπέρασαν συγκεκριμένα όρια όπως ορίζει ο νόμος. Μήπως ο υπουργός Π. Γερουλάνος, ο υφυπουργός Γ. Νικητιάδης και ο γγΑ Π. Μπιτσαξής πρέπει να φροντίσουν για την… αποστρατεία του… αποστράτου ο οποίος επιμένει να το παίζει αναντικατάστατος;

kentrinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: