ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.11

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ...

....προς τα πουλερικά του πρασίνου ορνιθώνα αλλά και προς τις «πρόθυμες» παραδουλεύτρες του.
Η κυβέρνηση και τα χρεωκοπημένα παρακολουθήματά της στα ΜΜΕ, επιδόθηκαν τον τελευταίο καιρό σε μία ακατάσχετη ψευδολογία και σε μια άνευ προηγουμένου κατατρομοκράτηση των πολιτών, με σκοπό να πείσουν την κοινή γνώμη και τα πράσινα μολυβένια στρατιωτάκια της για την ανάγκη υπερψήφισης του «μεσοπροθέσμου» προγράμματος.
Από την μια μεριά εκβιασμοί πάσης φύσεως, αρχής γενομένης από τα τάνκς του εγγονού του δικτάτορα, αλλά και την πολύπαθη συναίνεση, έως την έγκριση από την βουλή του μεσοπροθέσμου, ως αναγκαίων προϋποθέσεων για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης. Από την άλλη η δήλωση του Παπανδρέου στις Βρυξέλλες, την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011: «Πετύχαμε σημαντικές αποφάσεις στη σύνοδο κορυφής. Την εκταμίευση της 5ης δόσης των 12 δισ. ευρώ που θα μας επιτρέψει την ομαλή λειτουργία του κράτους, την καταβολή των μισθών και συντάξεων. Πετύχαμε τη νέα χρηματοδότηση και στήριξη για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μην είμαστε στο έλεος των αγορών», μαρτυρούν την τρικυμία που έχουν στο κρανίο οι δόλιοι υπηρέτες της τρόϊκα.
Το γεγονός και μόνο ότι μεταξύ των μελών του νέου υπουργικού συμβουλίου, «παρεισέφρησαν» και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν αποκηρύξει το μνημόνιο και ζητούσαν την απαλλαγή της χώρας από αυτό, δηλοί την συνέπεια, την αξιοπιστία και την εντιμότητα των ανθρώπων που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας.
Η σχέση των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ με την εξουσία και τις καρέκλες είναι γνωστή διαχρονικώς, και επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ημέρες με την υποβολή της παραίτησης Παπανδρέου προς τον κ. Σαμαρά και την από τηλεοράσεως ανάκλησή της
Αυτή την ώρα δεν έχει νόημα η αναφορά περισσοτέρων γεγονότων που να πιστοποιούν το αυταπόδεικτο. Την ανικανότητα, την δολιότητα, τον αρριβισμό, και την ασυνειδησία του Παπανδρέου και της αυλής του.
Αυτή την ώρα το μόνο που ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, πλήν των υπηρετών του μνημονίου, είναι η απόρριψη από τους ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές του «μεσοπροθέμου» προγράμματος.
Θα μπορούσα να επικαλεσθώ πλήθος επιχειρημάτων και αποδείξεων που θα έπειθαν ακόμη και τον πλέον φανατικό, αλλά καλοπροαίρετο υποστηρικτή της κυβερνητικής πολιτικής. Κρίνω όμως ότι ένα και μόνον στοιχείο είναι απολύτως αρκετό να οδηγήσει την σκέψη ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, όσων εν πάση περιπτώσει διαθέτουν, στην καταψήφιση του μεσοπροθέσμου. Το στοιχείο αυτό περιέχεται στο ένα και μοναδικό άρθρο, του σχεδίου νόμου «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015»
Το χρέος μας το 2009 ανήρχετο σε 298, 7 δις
Το χρέος μας το 2015 θα ανέλθει σε 401,3 δις
Το χρέος μας το 2009 αντιπροσώπευε το 127,1% του ΑΕΠ
Το χρέος μας το 2015 θα αντιπροσωπεύει το 159,3% του ΑΕΠ
Αν μάλιστα δανειστούμε άλλα 120 δις, όπως περηφανεύεται ο ιός της Μαργαρίτας, τότε καταλαβαίνει ο καθένας που οδηγούμεθα.
--Αν αυτό είναι το όραμα των βουλευτών που θα πουν ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο
--Αν έτσι πιστεύουν ότι θα εξασφαλίσουν τα παιδιά μας
--Αν θεωρούν ότι η υπερψήφιση του μεσοπροθέσμου είναι πράξη ευθύνης και υπερτάτου πατριωτισμού,
τότε τα θλιβερά αυτά ανθρωπάκια, που για κακή τους τύχη η ψηφοφορία για την καταστροφή της χώρας μας είναι ονομαστική, θα έχουν μπεί στην λίστα πολιτικών προγραφών που θα έχουν στα χέρια τους όλοι οι Έλληνες.
Υστερόγραφο. Επειδή μπορεί κάποιος να ισχυρισθεί, ότι αν καταψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, δήθεν θα πτωχεύσουμε, δήθεν θα καταστραφούμε και άλλα σχετικά ηλίθια εκβιαστικά διλήμματα , δεν έχουν παρά να διαβάσουν τις αναλύσεις εγκύρων καθηγητών, οικονομολόγων κλπ που καθημερινώς δημοσιεύονται στον διεθνή τύπο και ας αφήσουν κατά μέρος τις «αναλύσεις» και την μνημονιακή επιχειρηματολογία των «δημοσιογράφων» του επιπέδου Κώνστα, Μακρή και άλλων υπαλλήλων της Υποκράτους
Α.Α. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: