ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.11

Τώρα ο υπάλληλος της τρόϊκας και του Βενιζέλου, μόνο στα σαλόνια του ΔΝΤ θα μπορεί να κυκλοφορεί…


   
Από το "Γρέκι"
Η γιούχα στη πρόβα έκανε τον Παπανδρέου να μη πάει στην τελετή έναρξης των Special Olympics!
Εδώ και ημέρες, υπήρχε η ενημέρωση πως ο πρωθυπουργός θα τιμήσει με τη παρουσία του την τελετή έναρξης των Special Olympics, που διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο. Ωστόσο, Γιώργο περιμέναμε και Γιώργο είδαμε.
Επίσημη πληροφόρηση για την απουσία του κ. Παπανδρέου δεν υπάρχει. Το γεγονός, όμως, πως στην τελική πρόβα 25.000 θεατές φώναζαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού ενώ εκείνος απουσίαζε στο εξωτερικό, δημιουργεί υποψίες πως ο πρωθυπουργός ήθελε να αποφύγει εκ νέου αποδοκιμασίες...
Σημειώνεται πως την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο...
υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης ενώ την τελετη έναρξης τιμά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 
Από newpost
Δεν πήγε ο πρωθυπουργός στην τελετή έναρξης των Special Olympics
Δείτε στιγμιότυπα απο την τελετή έναρξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο απ' όπου όμως απουσίαζε ο Γ. Παπανδρέου.
Απουσίαζε ο πρωθυπουργός απο την τελετή ένραξης των Special Olympics αν και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει.
Υπεθυμίζεται οτι στην πρόβα της τελετής, όταν ακούστηκε το όνομα του πρωθυπουργού ο κόσμος άρχιζε να αποδοκιμάζει αν και ο ίδιος δεν ηταν εκεί.
Η τελετή ήταν φαντασμαγορική. Δέκα χιλιάδες αθλητές και μέλη των αποστολών από 183 χώρες που συμμετέχουν στους Special Olympics 2011 καταχειροκροτήθηκαν απο όσους βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ολοι οι θεατές μέτρησαν αντίστροφα, ξέσπασαν σε επευφημίες, ενώ το στάδιο φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, καθώς ξεκίνησε η τελετή έναρξης. Την είσοδό τους στο στάδιο έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος του κινήματος των Special Olympics Τίμ Σράιβερ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου.
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι θεατές στην Ελληνική αλλά και την Κυπριακή αποστολή κατά την είσοδό τους στο Στάδιο. Ειδικότερα, στο τέλος της παρέλασης, όταν η πολυμελής Ελληνική αποστολή εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν ρυθμικά και εμψύχωναν τα μέλη της, τα οποία χαιρετούσαν το πλήθος ανεμίζοντας τα γαλανόλευκα καπέλα τους.
Δείτε στιγιμότυπα απο την τελετή

Από newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: